Στις 6 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον Αντώνη Σαμαρά Reviewed by Momizat on . Το πρωί του Σαββάτου, 6 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν τα εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και θα ακολουθήσει η ο Το πρωί του Σαββάτου, 6 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν τα εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και θα ακολουθήσει η ο Rating: 0

Στις 6 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον Αντώνη Σαμαρά

Στις 6 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον Αντώνη Σαμαρά
Το πρωί του Σαββάτου, 6 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν τα εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και θα ακολουθήσει η ομιλία του για τις βασικές κατευθύνσεις και επιλογές της κυβέρνησης στον οικονομικό και άλλους τομείς.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού παραμένει ανοιχτό. Το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει αυθημερόν στην Αθήνα και αυτά που συζητούνται είναι μια περιοδεία σε περίπτερα της ΔΕΘ και επίσκεψη στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου θα συναντηθεί με τον υπουργό Γιώργο Ορφανό και εκπροσώπους φορέων ή ενδεχομένως κάποια άλλη δραστηριότητα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος θα επισκεφθεί την 79η ΔΕΘ την επομένη, Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Helexpo-ΔΕΘ και αναμένεται να παρουσιάσει, σε συνέντευξη Τύπου, το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της χώρας στη μετά-μνημόνιο εποχή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου για να πάρει μέρος στο συλλαλητήριο των συνδικάτων, το οποίο θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα, στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Θα επανέλθει για τη ΔΕΘ το τελευταίο Σαββατοκύριακο (13-14 Σεπτεμβρίου) της διοργάνωσης. Το πρόγραμμά του δεν έχει οριστικοποιηθεί και το βέβαιο είναι ότι το Σάββατο θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου, ενώ θα περιοδεύσει σε περίπτερα και θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Helexpo-ΔΕΘ.

Την εβδομάδα που μεσολαβεί, ανάμεσα στις επισκέψεις του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα επισκεφθούν την 79η ΔΕΘ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Οι ακριβείς ημερομηνίες των επισκέψεων και τα αναλυτικά προγράμματά τους δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Την ημέρα των εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ έχουν προγραμματιστεί, μέχρι τώρα, τρία συλλαλητήρια. Των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΘ-ΕΔΟΘ στις 6.30μ.μ στο άγαλμα του Βενιζέλου, του ΠΑΜΕ στις 6μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους και σωματείων και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, την ίδια ώρα, στην Καμάρα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή