Στον «αέρα» εξαγωγές και παραγγελίες στο Λιμάνι του Βόλου Reviewed by Momizat on . «Μπλακ άουτ» στις επιχειρήσεις της περιοχής προκαλεί η μη λειτουργία του λιμανιού του Βόλου ολόκληρο το 24ωρο, σε συνδυασμό με την αποχή των λιμενεργατών από τη «Μπλακ άουτ» στις επιχειρήσεις της περιοχής προκαλεί η μη λειτουργία του λιμανιού του Βόλου ολόκληρο το 24ωρο, σε συνδυασμό με την αποχή των λιμενεργατών από τη Rating: 0

Στον «αέρα» εξαγωγές και παραγγελίες στο Λιμάνι του Βόλου

Στον «αέρα» εξαγωγές και παραγγελίες στο Λιμάνι του Βόλου

«Μπλακ άουτ» στις επιχειρήσεις της περιοχής προκαλεί η μη λειτουργία του λιμανιού του Βόλου ολόκληρο το 24ωρο, σε συνδυασμό με την αποχή των λιμενεργατών από την εργασία τους το Σαββατοκύριακο. Σοβαρές παραγγελίες και εξαγωγές κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα, με ότι αυτό συνεπάγεται για επιχειρήσεις που δίνουν τη μάχη να παραμείνουν όρθιες, σε συνθήκες ύφεσης. Κραυγή αγωνίας από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας- Κεντρικής Ελλάδας προς την Πολιτεία και τα αρμόδια υπουργεία.

Με υπόμνημα που έχει αποδέκτες τον υπ. Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον αν. υπ. Οικονομικών κ. Γιώργο Χουλιαράκη, τον αν. υπ. Βιομηχανίας κ. Στέργιο Πιτσιόρλα και τον υπ. Ναυτιλίας κ. Φώτη Κουβέλη, ζητά να δοθεί λύση άμεσα στο πρόβλημα που έχει προκληθεί προκαλώντας ασφυξία σε βαριές βιομηχανίες αλλά και εξαγωγικές επιχειρήσεις της περιοχής. Τον περασμένο Αύγουστο ειδικά που ελήφθη η απόφαση των λιμενεργατών για αποχή από κάθε εργασία το Σαββατοκύριακο μέχρι σήμερα, οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το λιμάνι έχουν περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση. Καράβια που μεταφέρουν πρώτες ύλες για τοπικές επιχειρήσεις μένουν μισοφορτωμένα από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα πρωί, με τις επιχειρήσεις να βρίσκονται σε πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή