Στον Αδωνι ο Κ. Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Κι ενώ όλος ο κόσμος τα έχει με τον Αδωνη Γεωργιάδη, ο βουλευτής Τρικάλων Κ. Σκρέκας συναντιέται μαζί του, για να συζητήσουν «όλες τις μεγάλες αλλαγές και τομές Κι ενώ όλος ο κόσμος τα έχει με τον Αδωνη Γεωργιάδη, ο βουλευτής Τρικάλων Κ. Σκρέκας συναντιέται μαζί του, για να συζητήσουν «όλες τις μεγάλες αλλαγές και τομές Rating: 0

Στον Αδωνι ο Κ. Σκρέκας

Στον Αδωνι ο Κ. Σκρέκας

Κι ενώ όλος ο κόσμος τα έχει με τον Αδωνη Γεωργιάδη, ο βουλευτής Τρικάλων Κ. Σκρέκας συναντιέται μαζί του, για να συζητήσουν «όλες τις μεγάλες αλλαγές και τομές που επιχειρούνται». Δηλαδή, τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων, τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό. Το δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή είναι το ακόλουθο:

«Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τη μεγάλη μεταρρύθμιση που επιχειρείται στο χώρο της υγείας είχε ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας, με τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Οι δυο άντρες συζήτησαν αναλυτικά όλες τις μεγάλες αλλαγές και τομές που επιχειρούνται με τον κ. Σκρέκα να επισημαίνει πως «οφείλουμε σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα να λάβουμε τολμηρές αποφάσεις».

Ο κ. Κώστας Σκρέκας επικεντρώθηκε κατά τη συζήτηση σε θέματα που αφορούν τον Ν. Τρικάλων. Υπογράμμισε την αναγκαιότητα παραμονής και λειτουργίας των Κέντρων Υγείας τόσο στη Πύλη, όσο και στη Φαρκαδόνα, ενώ κατέθεσε πρόταση για να ενισχυθεί περαιτέρω το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο κ. Γεωργιάδης έδειξε θετικός και έτοιμος να συζητήσει και να αναζητήσει με τον κ. Σκρέκα τις καλύτερες δυνατές λύσεις, ειδικά για τον Ν. Τρικάλων».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή