Στον αείμνηστο φίλο μας Λευτέρη Σίμο για την τέλεση του ετησίου μνημόσυνου Reviewed by Momizat on . Πριν ένα χρόνο  έφυγε από κοντά μας ένας σπουδαίος, υποδειγματικός επιχειρηματίας, ένας ακούραστος εκπρόσωπος των συναδέλφων του , ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Είχα Πριν ένα χρόνο  έφυγε από κοντά μας ένας σπουδαίος, υποδειγματικός επιχειρηματίας, ένας ακούραστος εκπρόσωπος των συναδέλφων του , ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Είχα Rating: 0

Στον αείμνηστο φίλο μας Λευτέρη Σίμο για την τέλεση του ετησίου μνημόσυνου

Στον αείμνηστο φίλο μας Λευτέρη Σίμο για την τέλεση του ετησίου μνημόσυνου

Πριν ένα χρόνο  έφυγε από κοντά μας ένας σπουδαίος, υποδειγματικός επιχειρηματίας, ένας ακούραστος εκπρόσωπος των συναδέλφων του , ένας θαυμάσιος άνθρωπος.

Είχα την τύχη να τον γνωρίσω  προσωπικά πριν πολλά χρόνια και να συνεργαστώ μαζί του επί σειρά ετών  στο Επιμελητήριο Τρικάλων και στο ιδρυτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής τοπικής Τράπεζας.

Πάντοτε θαύμαζα τον απλό και προσηνή τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τους οικείους του, τη διορατικότητα και την εμβάθυνση που επεδείκνυε σε οποιοδήποτε   ζήτημα με το οποίο καταπιανόταν, την ευγένεια και το ήθος με τα οποία προσέγγιζε τη θεσμική του θέση, ενισχύοντας έτσι το κύρος του επιμελητηριακού θεσμού αλλά και   την εδραίωση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Έχει μείνει  στις μνήμες όλων μας ως ένας ξεχωριστός άνθρωπος με μια ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς προς τους συναδέλφους του και γενικά στους συνανθρώπους του, ένας γενναιόδωρος άνθρωπος που κέρδισε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των γύρω του , ένας αληθινός φίλος που μας ενέπνεε και υποστήριζε όλους. Ο Λευτέρης Σίμος έχει μείνει στις καρδιές  και τις μνήμες όλων μας. Προσωπικά δε ξεχνώ τον μεγάλο μου αδελφό, τον οποίο θα θυμάμαι για πάντα.

Τα τελευταία χρόνια περνούσα τακτικά από το λιτό του γραφείο που ήταν πάντοτε παρόν, ευδιάθετος και γελαστός, φαινόμενο ευγένειας σε όλες τις συναντήσεις με τους συνανθρώπους μας.

Ηρακλής Μπλουγούρας

Επίτιμος Πρόεδρος Ο.Ε.Σ.Θεσσαλίας

Αφήστε το σχόλιο σας