Στον Αντιπεριφερειάρχη και στον δήμαρχο το προεδρείο της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Βλάχων Reviewed by Momizat on . Δυο ενδιαφέρουσες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν  μεταξύ του πρόεδρου της ΠΟΠΣΒ & ΠΒΑ κ. Μιχάλη Μαγειρία και μελών του ΔΣ της ΠΟΠΣ ΒΛΑΧΩΝ, με τον Δήμαρχ Δυο ενδιαφέρουσες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν  μεταξύ του πρόεδρου της ΠΟΠΣΒ & ΠΒΑ κ. Μιχάλη Μαγειρία και μελών του ΔΣ της ΠΟΠΣ ΒΛΑΧΩΝ, με τον Δήμαρχ Rating: 0

Στον Αντιπεριφερειάρχη και στον δήμαρχο το προεδρείο της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Βλάχων

Στον Αντιπεριφερειάρχη και στον δήμαρχο  το προεδρείο της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Βλάχων

Δυο ενδιαφέρουσες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν  μεταξύ του πρόεδρου της ΠΟΠΣΒ & ΠΒΑ κ. Μιχάλη Μαγειρία και μελών του ΔΣ της ΠΟΠΣ ΒΛΑΧΩΝ, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου την και τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Μιχαλάκη Χρήστο, ενόψει του 35ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Βλάχων στα Τρίκαλα 21,22,23 Ιουνίου 2019. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός, με 60 συλλόγους και πάνω από 2000 χορευτές και συμμετέχοντες οι οποίοι θα πάρουν μέρος και θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.Η ενασχόληση με την παράδοση προσφέρει στον άνθρωπο τη δυνατότητα να συμμετάσχει στην εθνική μας ψυχή και να γίνει κρίκος μιας αλυσίδας που δεν πρέπει να σπάσει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή