Στον απόηχο της επίσκεψης Σταθάκη Reviewed by Momizat on .   Ο κ. Σταθάκης, καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως υπουργός σε μελλοντική κυβέρνηση του, εκτιμώ πως δεν ι   Ο κ. Σταθάκης, καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως υπουργός σε μελλοντική κυβέρνηση του, εκτιμώ πως δεν ι Rating: 0

Στον απόηχο της επίσκεψης Σταθάκη

Στον απόηχο της επίσκεψης Σταθάκη

 

Ο κ. Σταθάκης, καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως υπουργός σε μελλοντική κυβέρνηση του, εκτιμώ πως δεν ικανοποίησε ούτε διαφώτισε το ακροατήριο με την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος που εξήγγειλε στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Τσίπρας. Δεν διέκρινα ριζοσπαστικές και πειστικές θέσεις αριστερής διακυβέρνησης, που θα μας βγάλουν από την κρίση και τη μιζέρια. Περίμενα ν’ ακούσω, για παράδειγμα, ότι το ολιγάριθμο κυβερνητικό σχήμα, έχει από χθες έτοιμες τις άμεσες νομοθετικές ρυθμίσεις και τα προεδρικά διατάγματα που έχουν σχέση με την ανεργία, τη φτώχεια και τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς.

Θέλω δε να επισημάνω τη μεγάλη απρέπεια του «συντονιστή», ο οποίος ξαφνικά και αδικαιολόγητα έκλεισε τη συζήτηση, για να μείνουμε με τα ερωτήματα στο στόμα και να φύγουμε με περισσότερα. Κρίμα.

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή