Στον Δήμο Λαρισαίων ο Εκτ. Νασιώκας Reviewed by Momizat on . Την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δήμο Λαρισαίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοινώνει ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Έκτορας Νασιώκας με Την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δήμο Λαρισαίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοινώνει ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Έκτορας Νασιώκας με Rating: 0

Στον Δήμο Λαρισαίων ο Εκτ. Νασιώκας

Στον Δήμο Λαρισαίων ο Εκτ. Νασιώκας

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δήμο Λαρισαίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοινώνει ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Έκτορας Νασιώκας με συνέντευξή του η οποία πρόκειται να δημοσιευθεί στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Ελευθερία».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Μακρή, ο κ. Νασιώκας απευθύνει «πρόσκληση σε όλους τους ενεργούς πολίτες της Λάρισας να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση του Δήμου Λαρισαίων και να συστρατευτούν σε μια νέα ευρεία ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη».

Ο Έκτορας Νασιώκας τονίζει επίσης ότι «η Λάρισα χρειάζεται μια παράταξη που να πει αλήθειες στους πολίτες και να διεκδικήσει τη φωτισμένη, συνειδητή και όχι διλημματική, ψήφο τους».

Με τη συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει ουσιαστικά μια τετράμηνη προεκλογική περίοδος για το δήμο της Λάρισας με τις εξελίξεις να αναμένονται καταιγιστικές το προσεχές διάστημα.

(Πηγή onlarissa.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή