Στον Διαγωνισμό μετάφρασης Juvenes Translatores το 1ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων Reviewed by Momizat on .     Η  ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων . Καλή επιτυχία ! Η Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει για ενδέκατη χρονιά     Η  ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων . Καλή επιτυχία ! Η Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει για ενδέκατη χρονιά Rating: 0

Στον Διαγωνισμό μετάφρασης Juvenes Translatores το 1ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων

Στον Διαγωνισμό μετάφρασης Juvenes Translatores το 1ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων

 

 

Η  ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων .
Καλή επιτυχία !

Η Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει για ενδέκατη χρονιά τον Διαγωνισμό για την ανάδειξη των καλύτερων νεαρών μεταφραστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Juvenes Translatores», ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που γεννήθηκαν το 2000.

Στόχος του Διαγωνισμού είναι να προωθήσει, να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και να εμπνεύσει τους νεαρούς γλωσσομαθείς.

Η δοκιμασία της μετάφρασης θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου 2017. Την ίδια ημέρα, σε όλες τις χώρες της ΕΕ, οι μαθητές των σχολείων θα μεταφράσουν ένα κείμενο υπό την εποπτεία των καθηγητών τους.

Η Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα αξιολογήσει τις μεταφράσεις και θα επιλέξει την καλύτερη μετάφραση από κάθε κράτος μέλος της ΕΕ. Οι 28 νικητές θα βραβευτούν με ένα τριήμερο ταξίδι στις Βρυξέλλες και θα λάβουν ένα έπαθλο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή