Στον εισαγγελέα για τον νεκρό πυροσβέστη Reviewed by Momizat on . Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι όλα τα στοιχεία της έρευνας για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Αρχιπυροσβέστη Ματθαίου Μάντζιου που έχασε τη ζωή του στις 1 Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι όλα τα στοιχεία της έρευνας για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Αρχιπυροσβέστη Ματθαίου Μάντζιου που έχασε τη ζωή του στις 1 Rating: 0

Στον εισαγγελέα για τον νεκρό πυροσβέστη

Στον εισαγγελέα για τον νεκρό πυροσβέστη

Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι όλα τα στοιχεία της έρευνας για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Αρχιπυροσβέστη Ματθαίου Μάντζιου που έχασε τη ζωή του στις 12 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε πολυκατοικία στο Π.Φάληρο θα σταλούν από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος στον αρμόδιο Εισαγγελέα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Να σημειωθεί ότι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής επισημαίνουν ότι η εισαγγελική έρευνα θα γίνει ώστε να μην υπάρχουν «σκιές» ως προς τη διερεύνηση της υπόθεσης και ότι στόχος είναι να εξακριβωθούν πλήρως τα αίτια του θανάτου του άτυχου πυροσβέστη. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η αδελφή του 33χρονου συναντήθηκε με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια ζητώντας να επισπευσθεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έχει διαταχθεί για το περιστατικό και να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον αδελφό της.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή