Στον ιστορικό Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Οξύνεια Μετεώρων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός Reviewed by Momizat on . Για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Οξύνεια του Δήμου Μετεώρων, που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενημερώθηκε ο Περιφ Για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Οξύνεια του Δήμου Μετεώρων, που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενημερώθηκε ο Περιφ Rating: 0

Στον ιστορικό Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Οξύνεια Μετεώρων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Στον ιστορικό Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Οξύνεια Μετεώρων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Οξύνεια του Δήμου Μετεώρων, που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός κατά την επίσκεψή του στο ναό που είναι χαρακτηρισμένος ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και μνημείο

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 200.000 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα
Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Παράλληλα έχει ενταχθεί και νέο έργο στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, με χρηματοδότηση 698.000 ευρώ, με το οποίο ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης των εξωτερικών όψεων του ναού, διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και συντήρησης του πλούσιου τοιχογραφικού διάκοσμου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή