"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27 C
Trikala

Στον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα καταλήγουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον Καθηγητή του Τμήματος Βιοχημείας και βιοτεχνολογίας Δημήτρη Κουρέτα πρόκειται να προτείνει το ΠΑΣΟΚ για επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Κουρέτας έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με την Επιτροπή Αυτοδιοίκησης της Τρικούπη και ειδικότερα με τον Κ. Σκανδαλίδη, και έλαβε έγκριση ώστε να δημιουργήσει έναν ευρύτερο συνδυασμό, ο οποίος θα λάβει τη στήριξη του κόμματος. 

Φαίνεται ότι στην περίπτωση του Πανεπιστημιακού κ. Κουρέτα καταλήγει και ο ΣΥΡΙΖΑ  με σκοπό το κατέβασμα μίας κοινής υποψηφιότητας, που θα απευθύνεται τόσο στο Κέντρο, όσο και στην οικολογία, αλλά και τα κινήματα. 

Άλλωστε ο κ. Κουρέτας δεν θα αποτελέσει μία κομματική υποψηφιότητα και εξ όσων φαίνεται θα αρκεστεί στο να λάβει δήλωση στήριξης από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η υποψηφιότητά του αναμένεται να «κλειδώσει» κι επίσημα μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

www.bankingnews.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. πασοκ,ποταμι,συριζα… ας παει να κανει ενα δικο του κομμα να μαζέψει και τους υπόλοιπους χιπηδες και να πορευτει… ηρθε η ωρα να σταματήσει τις περιπλανήσεις…

 2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ.

 3. Στο ακροδεξιό παρτάλι που προσπαθεί να μειώσει έναν από τους σημαντικότερους επιστήμονες που διαθέτει η πατρίδα παραθέτω κάποια από τα επιτευγματα του ανδρός:

  Έχει λάβει τιμητική διάκριση για την καινοτομία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τα “Education Leaders Awards” ως αναγνώριση της αριστείας για τις εργασίες του στον τομέα των τροφίμων και της διατροφής.

  Είναι Associate Editor στο επιστημονικό περιοδικό Food and Chemical Toxicology και επίσης, τακτικό μέλος της συντακτικής επιτροπής στο έγκριτο διεθνές περιοδικό Environmental Research

  Έχει διατελέσει εμπειρογνώμονας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στην τεχνολογική πλατφόρμα Foodforlife τις περιόδους 2007-2013 και 2014-2020.

  Υπήρξε ο ιδρυτής και σήμερα είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος της spin-off εταιρείας, του Παν. Θεσσαλίας, FoodOxys, η οποία έχει ως αντικείμενο τη λειτουργική διατροφή. Από το 2019 είναι μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Επιστημών.
  Άν θέλει η Θεσσαλία να βγεί από το τέλμα και την υπανάπτυξη και το μαρασμό είναι ο μόνος που έχει πιθανότητα να το πετύχει.

  Υ.Γ: Το πρόβλημα με τους φασίστες είναι ότι όταν τους λές πατρίδα αυτοί καταλαβαίνουν παρτίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης