Στον Κλεινοβό ο Μ. Ταμήλος Reviewed by Momizat on . Aποδέχθηκε την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλεινού ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος και χθες στις 11.00 π.μ. βρέθηκε στον Κλεινοβό για την ετήσια εκ Aποδέχθηκε την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλεινού ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος και χθες στις 11.00 π.μ. βρέθηκε στον Κλεινοβό για την ετήσια εκ Rating: 0

Στον Κλεινοβό ο Μ. Ταμήλος

Στον Κλεινοβό ο Μ. Ταμήλος
Aποδέχθηκε την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλεινού ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος και χθες στις 11.00 π.μ. βρέθηκε στον Κλεινοβό για την ετήσια εκδήλωση και συνάντησε εκλεκτούς φίλους , μεταξύ των οποίων τον Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μιχαλάκη, τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου και τον Πρόεδο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων κ. Μαγειρία.
Εκτός από τα τυπικά της σύντομης τελετής ενημερώθηκε για την ανησυχία των κατοίκων από την επανεμφάνιση “επενδυτών” για το υδροηλεκτρικό έργο και για αιολικό πάρκο στα όρια του Κλεινοβού.
Η ωραιότερη σκηνή ήταν η παραγωγή  με τον παραδοσιακό τρόπο του νηστίσιμου εδέσματος από καλαμποκάλευρο που αποκαλείται στον Κλεινοβό ” κατσαμάκι” , το οποίο σερβιρίστηκε στους παρευρισκόμενους με την συνοδεία ντόπιου τσίπουρου από τα αμπέλια της περιοχής.

Αποδείχθηκε εν τέλει ότι ο Κλεινοβός έχει “ωραίους” ανθρώπους και πιστούς φίλους.

(Από το πολιτικό γραφείο)

klei1 klei2 klei3 klei4

Αφήστε το σχόλιο σας