Στον Μητροποίλτη Σταγών και Μετεώρων ο Θαν. Λιούτας Reviewed by Momizat on . Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε στο γραφείο του, στην Καλαμπάκα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανά Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε στο γραφείο του, στην Καλαμπάκα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανά Rating: 0

Στον Μητροποίλτη Σταγών και Μετεώρων ο Θαν. Λιούτας

Στον Μητροποίλτη Σταγών και Μετεώρων ο Θαν. Λιούτας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε στο γραφείο του, στην Καλαμπάκα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος ζήτησε την ευχή του Ποιμενάρχου για την κάθοδό του στις ευρωεκλογές.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζήτησαν διάφορα θέματα τα οποία συνδέονται με το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο Σεβασμιώτατος για την παραγωγική δραστηριότητα του κ. Λιούτα την οποία εξήρε δηλώνοντας την ευαρέσκειά του που ένας τόσο νέος άνθρωπος επιδεικνύει τόσο σημαντική δράση στον πρωτογενή τομέα και όχι μόνο.
Στο τέλος της συνάντησής τους ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ευλογία στον υποψήφιο ευρωβουλευτή ημερολόγια της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αμέσως μετά ο μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλία επισκέφθηκε την αγορά της Καλαμπάκας όπου είχε επαφές με δεκάδες Καλαμπακιώτες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή