Στον Μιχαλάκη το ψήφισμα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, συναντήθηκε την Τετάρτη 09-04-2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, στο Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, συναντήθηκε την Τετάρτη 09-04-2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, στο Rating: 0

Στον Μιχαλάκη το ψήφισμα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

Στον Μιχαλάκη το ψήφισμα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, συναντήθηκε την Τετάρτη 09-04-2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, στον οποίο επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της Γ.Σ.Ε.Ε.

Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα η κυβέρνηση σε ρόλο καταστροφέα συνεχίζει την αντεργατική πολιτική της, ψηφίζοντας πολυνομοσχέδια που δίνουν χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία καταργώντας κάθε παροχή κοινωνικής ασφάλειας, εντείνοντας την ύφεση και τα αδιέξοδα.

Μεταξύ άλλων απαιτούν την άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών μνημονιακών διατάξεων, την άμεση κατάργηση της εμπλοκής της κρατικής εξουσίας στον προσδιορισμό του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου, σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες, επείγοντα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τις απολύσεις και των θέσεων εργασίας πλήρους και σταθερής εργασίας, πάταξη της ακρίβειας, μείωση των τιμών και όχι των μισθών και συντάξεων.

Αφήστε το σχόλιο σας