Στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Κώστας Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων και Πρώην Υπουργός Τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων και Πρώην Υπουργός Rating: 0

Στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Κώστας Σκρέκας

Στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Κώστας Σκρέκας

Τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας.
Οι δυο άντρες συνδέονται με παραδοσιακή οικογενειακή φιλία εδώ και πολλά χρόνια. Ο κ. Κ. Σκρέκας συνεχάρη τον κ. Πρ. Παυλόπουλο για την εκλογή του και στη συνέχεια προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο Νέστωρ της πολιτικής, υπόδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας. Υπήρξε ανέκαθεν μετριοπαθής και επιδίωκε συναινέσεις. Σε κρίσιμες στιγμές εξάλλου έδειξε το Δημοκρατικό του φρόνημα, βάζοντας πάνω απ’ όλα την κοινωνική συνοχή και ειρήνη.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πατρίδα μας το γεγονός ότι ένας τέτοιος άνθρωπος, όπως ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος, εκλέχτηκε στο ύπατο αξίωμα, σε μια εξαιρετικά δύσκολο περίοδο. Είμαι ευτυχής που συνεργάστηκα για πολλά χρόνια μαζί του και τον συγχαίρω ειλικρινά για την εκλογή του»

Αφήστε το σχόλιο σας