Στον νομό μας από σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα Reviewed by Momizat on . Την Ολυμπιακή Φλόγα υποδέχονται σήμερα οι Τρικαλινοί, καθώς θα περάσει από την περιοχή μας, στον δρόμο για τους Χειμερινούς Αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας Στην Καλ Την Ολυμπιακή Φλόγα υποδέχονται σήμερα οι Τρικαλινοί, καθώς θα περάσει από την περιοχή μας, στον δρόμο για τους Χειμερινούς Αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας Στην Καλ Rating: 0

Στον νομό μας από σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα

Στον νομό μας από σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα

Την Ολυμπιακή Φλόγα υποδέχονται σήμερα οι Τρικαλινοί, καθώς θα περάσει από την περιοχή μας, στον δρόμο για τους Χειμερινούς Αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας

Στην Καλαμπάκα, όπου θα γίνουν και διάφορες εκδηλώσεις, όπως παραδοσιακοί χοροί, η φλόγα θα φθάσει στις 5.30 απόγευμα και θα παραμείνει για 85 λεπτά στην πλατεία.  Στην μεταφορά της Ολυμπιακής φλόγας θα συμμετέχουν δύο λαμπαδηδρόμοι, οι οποίοι θα συνοδεύονται από έφιππους καβαλάρηδες με παραδοσιακές στολές.

Στα Τρίκαλα η παραλαβή της Φλόγας θα γίνει στις 18.38 επί της οδού Καλαμπάκας και Πύργου (έναντι του 5ου ΓΕΛ) και ακολουθώντας τις οδούς Καλαμπάκας και Στρατ. Σαράφη θα καταλήξει στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου όπου γίνεται η Αφή της φλόγας στον βωμό.

Θα ακολουθήσει η τελετή με την άφιξη της αντιπροσωπείας των επισήμων της ΕΟΕ και πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου.
Την Παρασκευή στις 9 το πρωί θα γίνει η παραλαβή της φλόγας από τον βωμό και από εκεί θα αναχωρήσει με τους λαμπαδηδρόμους προς την οδό Β. Τσιτσάνη και μέσω αυτής προς Καρδίτσα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή