Στον Ν. Τρικάλων προβλήματα στους δρόμους από το χιονιά Reviewed by Momizat on . Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κίνηση των οχημάτων σε μεγάλο μέρος του ορεινού οδικού δικτύου στον Νομό Τρικάλων .Κατά περιόδους οδηγοί που Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κίνηση των οχημάτων σε μεγάλο μέρος του ορεινού οδικού δικτύου στον Νομό Τρικάλων .Κατά περιόδους οδηγοί που Rating: 0

Στον Ν. Τρικάλων προβλήματα στους δρόμους από το χιονιά

00000000000000000000000000000
Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κίνηση των οχημάτων σε μεγάλο μέρος του ορεινού οδικού δικτύου στον Νομό Τρικάλων .Κατά περιόδους οδηγοί που δεν έχουν φροντίσει να εφοδιαστούν με αντιολισθητικές αλυσίδες προκαλούν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα καθώς η κίνηση των οχημάτων τους είναι αδύνατη λόγω του πάγου και του χιονιού. Σύμφωνα με την Αστυνομία αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται στους παρακάτω δρόμους.

Ε.Ο Τρικάλων – Άρτας, από 30ο – 75ο χλμ.
Ε.Ο Τρικάλων –Ιωαννίνων, από 36ο – 62ο χλμ.
Επ. Ο. Πύλης – Μεσοχώρας, από 4ο- 55ο χλμ.
Επ. Ο. Καλαμπάκας – Ασπροποτάμου, από 30ο – 68ο χλμ.
Επ. Ο. Καλαμπάκας –Χρυσομηλιάς, από 2ο – 38ο χλμ.
Επ. Ο. Καλαμπάκας – Μαυρελιόυ και – επαρχιακό οδικό δίκτυο Δ.Δ. Χαλκίου,Ανθούσας,Κατάφυτου, Καλλυρόης, -Στεφανίου, Κρανίας, Δολιανών,Πολυθέας,Μυλίας του Δημου Καλαμπάκας, από 5ο -42ο χλμ.
Επ. Ο. Παλαιοπύργου – Αγριελιάς, από 10ο – 30ο χλμ
Επ. Ο. Πλατάνου – Ελληνοκάστρου, από 2ο – 9ο χλμ
Ορεινό επαρχιακό οδικό δίχτυο του Δήμου Πύλης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή