"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Στον παράδεισο του Belvedere Ηοtel στην Σκιάθο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ξενοδοχείο Belvedere είναι ένα συγκρότημα 60 δωματίων διακοσμημένα σε παραδοσιακό στυλ. Βρίσκεται μπροστά στην παραλία Αχλαδιές και προσφέρει απίστευτη θέα.Απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών στο  Belvedere Hotel με εξατομικευμένες υπηρεσίες και νέες εγκαταστάσεις, σε συνδυασμό με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και την όμορφη θέση του στο νησί…

Μία καινούρια καλοκαιρινή σεζόν στη ηλιόλουστη Σκιάθο! Η Δ/νση του Belvedere Hotel  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει του πρώτους επισκέπτες στις πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις με τις εκλεκτές υπηρεσίες του ξενοδοχείου . 

Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σας περιμένει στο κεντρικό  εστιατόριο, ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό!

Ξεκινήστε τη μέρα σας νωρίς, με ένα χορταστικό πρωινό ή ένα κάτι ελαφρύ διαλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία θρεπτικών σνακ και αρτοσκευασμάτων του μπουφέ .

Εναλλακτικά, αν προτιμάτε να ξυπνήσετε αργότερα μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο brunch στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουφες ξενοδοχειο

Για μεσημεριανό και δείπνο δοκιμάστε παραδοσιακά πιάτα παρασκευασμένα με τα πιο φρέσκα τοπικά προϊόντα. Για όσους λαχταρούν να δοκιμάσουν την Ελληνική κουζίνα θα απολαύσουν ποικιλία παραδοσιακών πιάτων και σπιτικών γλυκών. Επιλέξτε από το à la carte μενού ζυμαρικά, κρεατικά, ψάρι η ένα γεύμα για χορτοφάγους ως κυρίως πιάτο δοκιμάζοντας την άριστη ποιότητα της τοπικής παραγωγής, μέσα μία σειρά Ελληνικών συνταγών με τη μοναδική μεσογειακή γεύση.

Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε τα υπέροχα ποτά και κρασιά  της επιλογής σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για κοκτειλ

Ανακαλύψτε τις μοναδικές μαγειρικές δημιουργίες του Belvedere Hotel Restaurant και αφεθείτε στην επαγγελματική φροντίδα του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού !

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης