"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Στον Σακκά και την Ντιντή υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Σύριζα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρεις υποψήφιοι/ες ευρωβουλευτές/τριες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο
Τρικκαίων και πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκο Σακκά. Στο Δημαρχείο Τρικκαίων, στο πλαίσιο περιοδείας στην Π.Ε. Τρικάλων, οι Παναγιώτα Δριτσέλη, Ελενα Κουντουρά και Γιώργος Τσίπρας συνομίλησαν με τον κ. Σακκά σε συζήτηση που περιστράφηκε κυρίως στα θέματα της κλιματικής κρίσης, των επιπτώσεών της και ειδικότερα για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. Ο κ. Σακκάς περιέγραψε την υπάρχουσα κατάσταση σε σχέση με τις αποκαταστάσεις και τις οικονομικές ενισχύσεις, ενώ συζητήθηκε και ο ρόλος της ΕΕ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.
Ο κ. Σακκάς ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» στους υποψηφίους. Παρέστησαν ακόμη, από τον
Δήμο Τρικκαίων οι αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά και Τάκης Παζαΐτης και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο
συντονιστής της ΝΕ Τρικάλων Βαγγέλης Κείος και το στέλεχος του κόμματος κ. Χρήστος
Πουλιανίτης.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο

Συνάντηση στο γραφείο της είχε και η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή με τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παναγιώτα Δριτσέλη, Γιώργο Τσίπρα και Έλενα Κουντουρά. Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και επικεντρώθηκε στις τεράστιες καταστροφές που έλαβαν χώρα στην Π.Ε. Τρικάλων και στο σύνολο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ενημερώθηκαν διεξοδικά από την Αντιπεριφερειάρχη για την πορεία της αποκατάστασης αυτών καθώς επίσης και το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συζητήθηκαν επίσης ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του ταμείου ανάκαμψης και η συνεισφορά των ευρωβουλευτών σε αυτό. Η κ. Ντιντή τους ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή συνεργασία στο μέλλον από τη θέση του ευρωβουλευτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης