Στον σημερινό «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» η διακήρυξη του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές Reviewed by Momizat on . Σήμερα συγκρούονται δυο διαφορετικοί δρόμοι: Ο δρόμος που υπηρετεί τη διέξοδο από την κρίση σε όφελος των συμφερόντων του κεφαλαίου σε βάρος του λαού και ο δρόμ Σήμερα συγκρούονται δυο διαφορετικοί δρόμοι: Ο δρόμος που υπηρετεί τη διέξοδο από την κρίση σε όφελος των συμφερόντων του κεφαλαίου σε βάρος του λαού και ο δρόμ Rating: 0

Στον σημερινό «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» η διακήρυξη του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές

Στον σημερινό «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» η διακήρυξη του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές

Σήμερα συγκρούονται δυο διαφορετικοί δρόμοι: Ο δρόμος που υπηρετεί τη διέξοδο από την κρίση σε όφελος των συμφερόντων του κεφαλαίου σε βάρος του λαού και ο δρόμος που υπηρετεί το λαό και τις πραγματικές, συνεχώς διευρυνόμενες, ανάγκες του.

Αυτός ο δρόμος θέλουμε και επιδιώκουμε να ισχυροποιηθεί και μπροστά στη μάχη των ευρωεκλογών το Μάη, που συμπίπτουν με τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Εκλογές, οι οποίες πρέπει να διευκολύνουν τους εργαζόμενους στην άσκηση του δικαιώματος της ψήφου, ιδιαίτερα σήμερα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, μεγάλων οικονομικών προβλημάτων.

Γι’ αυτό το ΚΚΕ θεωρεί ότι ο πρώτος γύρος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών πρέπει να γίνει στις 25 Μάη, μαζί με τις ευρωεκλογές και ο δεύτερος γύρος για όσους δήμους ή περιφέρειες δεν έχει εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή να γίνει την Κυριακή 1 Ιούνη.

Με όπλο την πολύχρονη πείρα μπορεί στις ευρωεκλογές να γίνει ένα μεγάλο βήμα χειραφέτησης του λαού από την ΕΕ, τις πολιτικές και τα κόμματά της, ένα μεγάλο βήμα για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αντιπαρατεθούμε στη σημερινή αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ και να ανοίξουμε το δρόμο για μια πραγματικά φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση. Κάθε άλλη επιλογή παγιδεύει τη λαϊκή οργή, γυρνώντας τη στην ίδια κοίτη, της ΕΕ και των αυταπατών ότι μπορεί αυτό το αντιδραστικό οικοδόμημα του κεφαλαίου να εξανθρωπιστεί.

Σε αυτές τις εκλογές καλούμε σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, να εκφραστεί παντού η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, να ενισχυθεί η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση, σε όλα τα μέτωπα, να ανοίξει ο δρόμος για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για την ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας. 

Πολιτική εξόρμηση διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Τρικάλων

 

• Την Κυριακή 26 Γενάρη, τα μέλη και τα στελέχη της οργάνωσης  θα «εξορμήσουν»  τις συνοικίες και χωριά των Τρικάλων,   ώστε να φτάσει ο «Ριζοσπάστης» με τη διακήρυξη  της ΚΕ   για τις Ευρωεκλογές , σε όλο και περισσότερες  γειτονιές , χωριά, σε περισσότερα  λαϊκά σπίτια.

Το φύλλο του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» με τη διακήρυξη  της ΚΕ   για τις Ευρωεκλογές θα είναι διαθέσιμο (εκτός φυσικά των σημείων πώλησης τύπου- περίπτερα, πρακτορεία κλπ ) στα γραφεία της ΚΟ Τρικάλων(Ιακωβάκη 2) , από τις  8:30 το πρωί της Κυριακής,

και από τις κατά τόπους οργανώσεις  και τα μέλη του Κόμματος –όχι μόνο την Κυριακή αλλά και τις επόμενες μέρες.

ΤΡΙΚΑΛΑ  25/01/2014

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή