"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Στον συντοπίτη Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τα θέματα του νομού, η Κατερίνα Παπακώστα.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά τις ανεπίσημες εντός κι εκτός κοινοβουλίου συναντήσεις τους, ο τρικαλινός Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Παπαστεργίου υποδέχτηκε και επίσημα πλέον σήμερα την Βουλευτή ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, για μία συζήτηση εφ’όλης της ύλης, αναφορικά με τις ανάγκες του νομού Τρικάλων.

Η Βουλευτής, κατά το εθιμοτυπικό, συνεχάρη για ακόμα μία φορά τον Υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του, αλλά και για το έργο που έχει ολοκληρωθεί μέχρι και σήμερα από το Υπουργείο, μέσω της ανάπτυξης νέων ψηφιακών εφαρμογών, αλλά και της ενίσχυσης της διαλειτουργικότητας των συστημάτων, που έχουν ως αποτέλεσμα την βελτίωση και διευκόλυνση της συναλλαγής των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Έχοντας αμφότεροι ιδιαίτερη αγάπη και ευαισθησία για τον τόπο τους, συζήτησαν εκτενώς για τις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν μετά την καταστροφική πλημμύρα του Σεπτεμβρίου, και των έργων που κρίνεται σκόπιμο να υλοποιηθούν άμεσα προκειμένου να επανέλθουν σύντομα σε φυσιολογική ροή οι ρυθμοί ζωής των κατοίκων. Η αποκατάσταση των δικτύων, ζήτημα το οποίο είχε τεθεί από την Βουλευτή και ως Ερώτηση στην Βουλή προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τέθηκε ως προτεραιότητα, ωστόσο, οι βλάβες σε αρκετά σημεία είναι σημαντικές και απαιτούν χρόνο και υπομονή.

Επιπλέον, και με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό της επίθεσης κατά του τρικαλινού δικηγόρου, κ. Μερεντίτηη Βουλευτής έθιξε το ζήτημα της παρέμβασης με κάθε τρόπο με στόχο την αποτροπή της νεανικής παραβατικότητας και της άσκησης βίας, η οποία συχνά υποκινείται μέσω του διαδικτύου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Υπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στα μέτρα που λαμβάνονται αναφορικά με την Κυβερνοασφάλεια, και την ενεργοποίηση των εποπτικών μηχανισμών, που θα αποτρέπουν και θα υποχρεώνουν σε άμεση αφαίρεση, περιεχόμενο που θα προβάλει ή θα υποκινεί τη βία.

Ο Υπουργός και η Βουλευτής ολοκλήρωσαν την συνάντησή τους, δεσμευόμενοι να συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία τους, προωθώντας τα αιτήματα των τρικαλινών συμπολιτών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης