Στον ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε ίδιοι με τους “άλλους”; Reviewed by Momizat on . Σκέψεις για τους υποψήφιους βουλευτές Η ανιδιοτέλεια, η συλλογικότητα, η ισότητα, η αλληλεγγύη συγκροτούν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται ν Σκέψεις για τους υποψήφιους βουλευτές Η ανιδιοτέλεια, η συλλογικότητα, η ισότητα, η αλληλεγγύη συγκροτούν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται ν Rating: 0

Στον ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε ίδιοι με τους “άλλους”;

Στον ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε ίδιοι με τους “άλλους”;

Σκέψεις για τους υποψήφιους βουλευτές

Η ανιδιοτέλεια, η συλλογικότητα, η ισότητα, η αλληλεγγύη συγκροτούν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να ανατρέψει τις πρακτικές του πολιτικού προσωπικού που μας χλευάζει και μας δυναστεύει τόσα χρόνια – πληρωμένα δημοσιεύματα και ραδιοφωνικά λιβανίσματα, προσωπικές διαφημίσεις, επαγγελματικά συνεργεία που τρέχουν από πόρτα σε πόρτα με σταυρωμένα ψηφοδέλτια, ατομικά εκλογικά κέντρα, προσωπικούς μηχανισμούς και άφθονο χρήμα.
Να μην επαληθεύσουμε τους φόβους μέρους της κοινωνίας – που τόσο συχνά την επικαλούμαστε – ότι θα γίνουμε μία από τα ίδια.
Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαστε ίδιοι με τους “άλλους”.
Οι υποψήφιοι βουλευτές που δεν ράβουν τα κοστούμια της εξουσίας, που δεν ξοδεύουν χρήμα για προσωπικές καμπάνιες είναι οι μόνοι που δεν έχουν ως αυτοσκοπό να εκλεγούν, άρα είναι οι μόνοι που ό,τι λένε το εννοούν και το πιστεύουν.
Να κλείσουμε τα αυτιά μας στην κινδυνολογία, να νικήσουμε το φόβο, να ενισχύσουμε την νίκη των πολλών και του ΣΥΡΙΖΑ τιμώντας με την ψήφο μας εκείνους που αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια.

Κική Παπαθανασίου
Δημήτρης Μανίκας
Στέλλα Φώλια
Μέλη ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή