Στον τελικό Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Μαθητών Λυκείου το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Με μία ομάδα αποτελούμενη από τέσσερις μαθήτριες, του Τομέα Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών, και υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Γιώτη Ιωάννα ΠΕ06 - αγγλικής γ Με μία ομάδα αποτελούμενη από τέσσερις μαθήτριες, του Τομέα Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών, και υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Γιώτη Ιωάννα ΠΕ06 - αγγλικής γ Rating: 0

Στον τελικό Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Μαθητών Λυκείου το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας

EPAL-BUSINESS-TALENTS_2

Με μία ομάδα αποτελούμενη από τέσσερις μαθήτριες, του Τομέα Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών, και υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Γιώτη Ιωάννα ΠΕ06 – αγγλικής γλώσσας, το 1ο ΕΠΑΛ Καλαμπάκας συμμετείχε στον Τελικό του Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Μαθητών Λυκείου Young Business Talents.
Οι μαθήτριες Θεοδώρου Ευθυμία, Θανασάρα Μαρία, Μάνη Κωνσταντίνα και Σινάνη Μαρία με την ομάδα ONIROPAGIDA ήταν η μοναδική που προκρίθηκε στον εθνικό τελικό από όλο το νομό Τρικάλων.
Ο τελικός του Διαγωνισμού διεξήχθη το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στην Αθήνα, στο γήπεδο του ΜΕΤΣ.
Ο επιχειρηματικός μαραθώνιος ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2014 και διήρκεσε έως το τέλος Φεβρουαρίου 2015 στο Διαδίκτυο (Ημιτελικά) με τη συμμετοχή 543 ομάδων και 2000 παιδιών ενώ ο Εθνικός Τελικός έγινε με τη φυσική παρουσία των 75 καλύτερων ομάδων-εταιριών, για την ανάδειξη των 15 νικητριών ομάδων. Όλοι έλαβαν Δίπλωμα Συμμετοχής στον Τελικό #YBT και δώρα.
Συγχαίρουμε τις μαθήτριες για την προσπάθεια, το αγωνιστικό πνεύμα, το επιχειρηματικό ταλέντο και την άψογη στάση τους.

Τι είναι το Young Business Talents
Πρωτοποριακός διαγωνισμός με χρήση επιχειρηματικού προσομοιωτή, στο Internet, για μαθητές Λυκείων όλης της Ελλάδας. Η μεγάλη καινοτομία είναι ότι το λογισμικό δίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα Λύκεια της χώρας και έχει προσαρμοστεί στο επίπεδο γνώσεων των μαθητών. Ο πρωτοποριακός διαγωνισμός έχει στόχο να καλλιεργήσει την επιχειρηματικότητα στους νέους και να τους προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες μέσα από ένα βιωματικό παιχνίδι συνεργασίας και άμιλλας!
– Ποιοι είναι οι Στόχοι του Διαγωνισμού με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή:
• Να βιώσουν οι μαθητές την συναρπαστική εμπειρία διοίκησης της δικής τους επιχείρησης, λαμβάνοντας αποφάσεις στην ομάδα τους σε ανταγωνισμό με άλλες ομάδες-εταιρίες.
• Να εξασκήσουν πρακτικά την θεωρία και να εμπεδώσουν τις γνώσεις διοίκησης και οικονομίας που μαθαίνουν.
• Να καλλιεργηθεί το επιχειρηματικό πνεύμα στους νέους.
• Να αναπτύξουν δεξιότητες για όλη τους τη ζωή
• Να καλλιεργηθούν αξίες όπως: προσπάθεια, επιμονή, υγιής ανταγωνισμός, άμιλλα.
-Τι κερδίζουν οι μαθητές / καθηγητές / σχολεία:
• Την εμπειρία και τη γνώση
• Ένα Δίπλωμα συμμετοχής
• Χρηματικά Βραβεία.
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Αφήστε το σχόλιο σας