Στον Υπουργό Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα, η Ομοσπονδία Αστικών ΚΤΕΛ Reviewed by Momizat on . ον Υπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστα Σκρέκα επισκέφτηκε το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρό ον Υπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστα Σκρέκα επισκέφτηκε το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρό Rating: 0

Στον Υπουργό Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα, η Ομοσπονδία Αστικών ΚΤΕΛ

Στον Υπουργό Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα, η Ομοσπονδία Αστικών ΚΤΕΛ

ον Υπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστα Σκρέκα επισκέφτηκε το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Καλέργος Βουλγαράκης, ο γ.γ. κ. Μιχάλης Σακελλαρίου, ο Ταμίας κ. Δημήτρης Ιωάννου (πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων) και το μέλος του Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Γιώργος Καρράς.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας έθεσαν υπ’ όψιν του Υπουργού τις σκέψεις τους για τα νέα, φιλικά προς το περιβάλλον, «πράσινα λεωφορεία», τα οποία θα κινούνται είτε με Φυσικό Αέριο, είτε με ηλεκτρικό.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο, είδε θετικά τη πρόταση και τα μέλη της Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ προσδοκούν πλέον σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορέσει να υλοποιηθεί και να εκσυγχρονίσει στο σύνολό του το στόλο των αστικών λεωφορείων της χώρας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή