Στον υφυπουργό Οικονομικών για τους αγρότες, ο Κ. Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, Κ. Σκρέκας, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου: Συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών κ.  Γιώργο Μαυραγάνη Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, Κ. Σκρέκας, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου: Συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών κ.  Γιώργο Μαυραγάνη Rating: 0

Στον υφυπουργό Οικονομικών για τους αγρότες, ο Κ. Σκρέκας

Στον υφυπουργό Οικονομικών για τους αγρότες, ο Κ. Σκρέκας
Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, Κ. Σκρέκας, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου:
Συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών κ.  Γιώργο Μαυραγάνη είχε ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας. Οι δυο άντρες συζήτησαν σειρά ζητημάτων και στάθηκαν ιδιαίτερα στα σημάδια ανάκαμψης που φαίνεται να δείχνει η Ελληνική οικονομία.

Ο κ. Σκρέκας ωστόσο βρήκε την ευκαιρία να θέσει υπ’ όψιν του αρμοδίου υφυπουργού ένα θέμα το οποίο αφορά πολλούς Τρικαλινούς αγρότες. Ζήτησε να εξαιρεθούν οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες από την υποχρέωση να καταβάλλουν φόρο για τα αγροτεμάχια που καλλιεργούν. «Πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους της Ελληνικής υπαίθρου» είπε χαρακτηριστικά «να δουλέψουν και να παράγουν τα προϊόντα τους. Εξαιρώντας τους από την υποχρέωση να καταβάλλουν αυτό το φόρο, είναι βέβαιο πως θα επενδύσουν πάνω στη δουλειά τους, θα πετύχουν καλύτερη παραγωγή και θα συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια που γίνεται για έξοδο από τη κρίση».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή