Στον φυσικό του χώρο, το Επιμελητήριο Τρικάλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Συνάντηση με συναδέρφους και φίλους είχε στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας. Ως Γενικός Γραμματέας της Συνάντηση με συναδέρφους και φίλους είχε στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας. Ως Γενικός Γραμματέας της Rating: 0

Στον φυσικό του χώρο, το Επιμελητήριο Τρικάλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Στον φυσικό του χώρο, το Επιμελητήριο Τρικάλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Συνάντηση με συναδέρφους και φίλους είχε στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας.

Ως Γενικός Γραμματέας της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Τρικάλων ο κ. Λιούτας, βρέθηκε στο φυσικό του χώρο. Είχε φιλική συζήτηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Γιαγιάκο αλλά και με το μέλος του Δ.Σ. κ. Τάκη Παππά με τους οποίους, τον συνδέουν κοινή αγώνες για τον επιμελητηριακό θεσμό αλλά και για αναπτυξιακά ζητήματα του Νομού Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής, όπως η ανάδειξη του συγκριτικού πλεονεκτήματος στον πρωτογενή τομέα.

Αφήστε το σχόλιο σας