Στον χορό των τρικαλινών αστυνομικών ο Μ. Ταμήλος Reviewed by Momizat on . Στη χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, στο κέντρο «Ονείρων Έπαυλις» παραβρέθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ Στη χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, στο κέντρο «Ονείρων Έπαυλις» παραβρέθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ Rating: 0

Στον χορό των τρικαλινών αστυνομικών ο Μ. Ταμήλος

Στον χορό των τρικαλινών αστυνομικών ο Μ. Ταμήλος

Στη χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, στο κέντρο «Ονείρων Έπαυλις» παραβρέθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος.

Ο κ. Ταμήλος αποδεχόμενος την πρόσκληση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγορίου, βρέθηκε κοντά στους τρικαλινούς αστυνομικούς, με τους οποίους συνομίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί στην καθημερινή άσκηση των καθηκόντων τους.

Επίσημος προσκεκλημένος της Τοπικής Ένωσης Αστυνομικών ήταν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. Φωτόπουλος, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό στους τρικαλινούς αστυνομικούς.

Ο βουλευτής της Ν.Δ., παλιός γνώριμος με τον κ. Φωτόπουλο, συνομίλησαν επί μακρόν για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των Αστυνομικών και τις δραστηριότητες της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ο κ. Ταμήλος δεσμεύθηκε στον Πρόεδρο των Αστυνομικών ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των Αστυνομικών, σε οικονομικό και θεσμικό επίπεδο.

(Από το πολιτικό γραφείο)

tam-elas

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή