Στον Χρήστο Οικονόμου το “δαχτυλίδι” από τον Χρήστο Λάππα Reviewed by Momizat on . Πολλά και διάφορα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην δήμαρχο Χρήστο Λάππα να δίνει το "δαχτυλίδι" στον Γιώργο Οικονόμο Πολλά και διάφορα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην δήμαρχο Χρήστο Λάππα να δίνει το "δαχτυλίδι" στον Γιώργο Οικονόμο Rating: 0

Στον Χρήστο Οικονόμου το “δαχτυλίδι” από τον Χρήστο Λάππα

Στον Χρήστο Οικονόμου το “δαχτυλίδι” από τον Χρήστο Λάππα

Πολλά και διάφορα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην δήμαρχο Χρήστο Λάππα να δίνει το “δαχτυλίδι” στον Γιώργο Οικονόμου εν όψη των δημοτικών εκλογών.

Ο Γιώργος Οικονόμου – όπως φαίνεται και στη φωτό – αντιμετωπίζει με γέλιο την φημολογία των ημερών και προτείνει….. το δαχτυλίδι να δοθεί στον γιο του τον Χρηστάκη Οικονόμου που είναι και η μεγάλη αδυναμία του πρώην υπουργού και βουλευτή του Πασόκ Χρήστου Οικονόμου .

Όπως τονίζει ο Γιώργος Οικονόμου “αυτά είναι αστεία πράγματα , παραμένω αμετανόητος εραστής της κεντρικής πολιτικής σκηνής και αυτό θα προσπαθήσω”.

Οι μετακινήσεις είναι για άλλους και όχι για μένα” .

Καθαρές και σταράτες κουβέντες !!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή