Στον Alpha σήμερα ο ΧΟΤ Reviewed by Momizat on . Προσκεκλημένος  για  πολλοστή  φορά ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συμμετέχει σήμερα Σάββατο 16.11.13 και ώρα 9 μμ. στο αφιέρωμα της εκπομπής του ALPHA ‘’Στην Υγε Προσκεκλημένος  για  πολλοστή  φορά ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συμμετέχει σήμερα Σάββατο 16.11.13 και ώρα 9 μμ. στο αφιέρωμα της εκπομπής του ALPHA ‘’Στην Υγε Rating: 0

Στον Alpha σήμερα ο ΧΟΤ

Στον Alpha σήμερα ο ΧΟΤ

Προσκεκλημένος  για  πολλοστή  φορά ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συμμετέχει σήμερα Σάββατο 16.11.13 και ώρα 9 μμ. στο αφιέρωμα της εκπομπής του ALPHA ‘’Στην Υγειά μας ρε παιδιά’’, για τον Ελληνικό κινηματογράφο.  Η εκπομπή ξεκινά με μια ομάδα χορευτών του Χ.Ο.Τ. σε μια χορογραφία της χοροδιδασκάλου του  Χ.Ο.Τ. κ. Μάνου Κάτιας-Νανάς από ένα Ποτ-πουρί  τραγουδιών που άφησαν εποχή στον Ελληνικό κινηματογράφο με τραγούδια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κώστα Βουτσά κά. που εντυπωσίασε τους καλεσμένους. Μεγάλοι ηθοποιοί με τους οποίους όλοι μεγαλώσαμε με τις ταινίες τους, ‘’ιερά τέρατα’’ του ελληνικού κινηματογράφου και χορογράφοι ήταν παρόντα και xotqεκμυστηρεύονται, γελούν, συγκινούνται και θυμούνται αυτά που αξίζει να μοιραστούν μαζί μας, όπως  ο Κώστας Βουτσάς, Γιάννης Βόγλης, Μάρθα Καραγιάννη, Ρίκα Διαλυνά, Ντίνος Καρύδης, Γιάννης Βογιατζής, Νίκος Γαλάνης, Άννα Φόνσου, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ματθίλδη Μαγγίρα, Γιάννης Μαλούχος, Ελένη Ροδά, Φώτης Μεταξόπουλος, Πάνος Μεταξόπουλος, Παναγιώτης Πετράκης, Μάκης Δελαπόρτας, Δημήτρης Μαλισσόβας,  Μίλλη Κάραλη κι ο Άκης Δείξιμος.  Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνουν μία στάση στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με ένα αφιέρωμα στα τραγούδια και τους πρωταγωνιστές της. Ο Χ.Ο.Τ. για μια ακόμα φορά πήρε τα εύσημα όλων των συντελεστών της εκπομπής και των προσκεκλημένων για την όμορφη παρουσία του και ιδιαίτερα  τα καλά λόγια για την ποιότητα του Χ.Ο.Τ. από τους  δυο μεγάλους χορογράφους της χώρας μας, τον Φώτη και Πάνο Μεταξόπουλο.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες εκείνης της εποχής συμμετέχουν και μας θυμίζουν σημαντικές στιγμές μπροστά και πίσω από τις κινηματογραφικές κάμερες. Μαζί τους, συμμετέχουν και εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς ηθοποιών που καταθέτουν τον σεβασμό και την αγάπη τους για τους ανθρώπους που χαρακτήρισαν μία ολόκληρη εποχή.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα ακουστούν διαχρονικές επιτυχίες από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου που θα ερμηνεύσουν οι: Γιάννης Βογιατζής, Μίλλη Καραλή, Ελένη Ροδά, Φώτης Μεταξόπουλος, Νίκος Γαλανός, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ματθίλδη Μαγγίρα, Παναγιώτης Πετράκης, Μάκης Δελαπόρτας και Άκης Δείξιμος.

Την αποστολή του Χ.Ο.Τ. στην Αθήνα συνόδευσαν οι χοροδιδάσκαλο κκ. Μάνος Παναγιώτης και Μάνου Κάτια-Νανά.

Η εκπομπή θα προβληθεί σήμερα το Σάββατο 16.11.2013 στις 9 μμ. από τον ALPHA.

Αφήστε το σχόλιο σας