ΣΤΟΠ στους πλειστηριασμούς σπιτιών Reviewed by Momizat on . Αυτή η πρωτοχρονιά ίσως μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη για χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας, ανέφεραν οι ομιλήτριες στην εκδήλωση που στόχο είχε να ενημερώσε Αυτή η πρωτοχρονιά ίσως μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη για χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας, ανέφεραν οι ομιλήτριες στην εκδήλωση που στόχο είχε να ενημερώσε Rating: 0

ΣΤΟΠ στους πλειστηριασμούς σπιτιών

ΣΤΟΠ στους πλειστηριασμούς σπιτιών

Αυτή η πρωτοχρονιά ίσως μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη για χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας, ανέφεραν οι ομιλήτριες στην εκδήλωση που στόχο είχε να ενημερώσει τους τρικαλινούς για το θέμα των πλειστηριασμών και, κυρίως, να προσδώσει έναν χαρακτήρα κινητοποίησης στο καυτό αυτό θέμα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το “δίκτυο αλληελεγγύης” Τρικάλων. Η αρχιτέκτων και ενεργό μέλος του Δικτύου Αλλυλεγγύης κα Τόνια Κατερίνη καθώς και η κα Κατερίνα Κνήτου, νομικός, στις τοποθετήσεις τους ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι «η Τρόικα έχει βάλει στο μάτι τα σπίτια των Ελλήνων και πιέζει ασφυκτικά την κυβέρνηση να δώσει το ΟΚ για να βγουν στο σφυρί χιλιάδες ακίνητα από την 1η Ιανουαρίου 2014.  Εάν η κυβέρνηση – όπως τόνισαν – δεχτεί τους όρους της Τρόικας, χιλιάδες υπερχρεωμένες οικογένειες, αλλά και μικροεπιχειρηματίες, θα βρεθούν κυριολεκτικά στον δρόμο».

Τόσο κ κα Κατερίνη όσο και η κα Κνήτου επεσήμαναν ότι  «θα πρέπει να καταλάβουμε πως  η απελευθέρωση των πλειστηριασμών δεν αφορά μόνο ελάχιστους έχοντες αλλά μας αφορά όλους», ενώ αναφέρθηκαν ότι υπάρχουν ήδη περιπτώσεις αυτοοργάνωσης της ίδιας της κοινωνίας με στόχο την αναστολή πλειστηριασμών οι οποίες πέτυχαν. (οι φωτοί ανοίγουν σε νέα καρτέλα με δεξί κλικ)

Αφήστε το σχόλιο σας