Στους δρόμους οι μαθητές ενάντια στο Νέο Λύκειο Reviewed by Momizat on . Μετά από πολύ καιρό οι Τρικαλινοί μαθητές βγήκαν στο δρόμο για να διαδηλώσουν ενάντια στο νέο λύκειο, αλλά και συνολικά ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική. Μετά από πολύ καιρό οι Τρικαλινοί μαθητές βγήκαν στο δρόμο για να διαδηλώσουν ενάντια στο νέο λύκειο, αλλά και συνολικά ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική. Rating: 0

Στους δρόμους οι μαθητές ενάντια στο Νέο Λύκειο

Στους δρόμους οι μαθητές ενάντια στο Νέο Λύκειο

Μετά από πολύ καιρό οι Τρικαλινοί μαθητές βγήκαν στο δρόμο για να διαδηλώσουν ενάντια στο νέο λύκειο, αλλά και συνολικά ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική.  

Οι μαθητες των Λυκειων πραγματοποιησαν πορεια στο κέντρο της πολης η οποια κατεληξε στο δημαρχειο . 

Αφορμη και η σημερινη αφιξη στα Τρικαλα του Υπουργου Παιδειας κ Λοβέρδου ο οποιος αναμενεται σε λιγη ωρα – συμφωνα μετο προγραμμα να επισκεφθει το μουσικο σχολείο Τρικαλων . 

Σημερα το πρωι ο υπουργος επισκεφθηκε το δημοτικο σχολειο Ελατης και σχολεια του δημου Πυλης . 

Στο συλλαλητήριο  όπως υποστηρίζαν  οι μαθητές το νέο σύστημα έχει ως στόχο την αύξηση της παραπαιδείας, καθώς αυξάνεται η διδακτέα ύλη και ταυτόχρονα μειώνονται οι διδακτικές ώρες.

Οι μαθητές κάνουν λόγο για μια γενικευμένη κρίση, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις άσχημες πτυχές του εκπαιδευτικού μας συστήματος και επιδιώκουν – οπως είπαν –  την εξυγίανση του.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή