Στους δρόμους Τρικαλινοί μαθητές Reviewed by Momizat on . Στους δρόμους βγήκαν σήμερα, Δευτέρα,  οι μαθητές Γυμνασίων στα Τρίκαλα , προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Παιδ Στους δρόμους βγήκαν σήμερα, Δευτέρα,  οι μαθητές Γυμνασίων στα Τρίκαλα , προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Παιδ Rating: 0

Στους δρόμους Τρικαλινοί μαθητές

Στους δρόμους Τρικαλινοί μαθητές

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα, Δευτέρα,  οι μαθητές Γυμνασίων στα Τρίκαλα , προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Παιδεία, καταγγέλλοντας μάλιστα πως το νέο σύστημα έχει οδυνηρά αποτελέσματα.

 

Το ραντεβού δόθηκε στην κεντρική πλατεία και ακολούθησε πορεία προς το δημαρχείο .

 

 Οι μαθητές βγήκαν στους δρόμους για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο αποκαλούμενο νέο Λύκειο, τη λειτουργία της Τράπεζας Θεμάτων και άλλα θέματα.  

 

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στηρίζει τις μαθητικές κινητοποιήσεις.

 

“Οι μαθητές έχουν κάθε λόγο – αναφέρεται στην ανακοίνωση – να αγανακτούν, να ξεσηκώνονται, να κινητοποιούνται. 

Δεν πραγματοποιούν «εθιμοτυπικές» κινητοποιήσεις όπως ισχυρίζεται ο Υπουργός Παιδείας. Έχουν σοβαρά και δίκαια αιτήματα. 

 

Ξεσηκώνονται ενάντια στο «Νέο Λύκειο» και την Τράπεζα Θεμάτων ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ καταλήγει η ανακοίνωση των καθηγητών.  


mathites5mathites2 mathites3 mathites4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή