Στους 10 οι νεκροί από την κατάρρευση της πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη Reviewed by Momizat on . Ο απολογισμός από την κατάρρευση του οκταώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούποληαυξήθηκε στους 10 νεκρούς σήμερα, την ώρα που 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν, έγινε γνω Ο απολογισμός από την κατάρρευση του οκταώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούποληαυξήθηκε στους 10 νεκρούς σήμερα, την ώρα που 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν, έγινε γνω Rating: 0

Στους 10 οι νεκροί από την κατάρρευση της πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη

Στους 10 οι νεκροί από την κατάρρευση της πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη

Ο απολογισμός από την κατάρρευση του οκταώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούποληαυξήθηκε στους 10 νεκρούς σήμερα, την ώρα που 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν, έγινε γνωστό από το γραφείο του κυβερνήτη.

Η πολυκατοικία, στη συνοικία Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της πόλης, κατέρρευσε χθες. Δεν έχουν αποσαφηνιστεί, μέχρι στιγμής, τα αίτια της κατάρρευσης.

Οι ομάδες διάσωσης ανέσυραν σήμερα το απόγευμα κι άλλες σορούς από τα χαλάσματα, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να ανέλθει στους 10, αναφέρει το γραφείο του κυβερνήτη Αλί Γερλίκαγια σε μια ανακοίνωση. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τραυματίες είναι 13.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή