Στους 80 πόντους το χιόνι στα ορεινά του Νομού Τρικάλων – Σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κυκλοφορία των οχημάτων. Reviewed by Momizat on . Ασταμάτητα χιονίζει από χθες βράδυ στο ορεινό όγκο των Τρικάλων και το χιόνι έχει φτάσει τα 680 εκατοστά.Το οδικό δίκτυο είναι ανοικτό καθώς μηχανήματα της Π.Ε. Ασταμάτητα χιονίζει από χθες βράδυ στο ορεινό όγκο των Τρικάλων και το χιόνι έχει φτάσει τα 680 εκατοστά.Το οδικό δίκτυο είναι ανοικτό καθώς μηχανήματα της Π.Ε. Rating: 0

Στους 80 πόντους το χιόνι στα ορεινά του Νομού Τρικάλων – Σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Στους 80 πόντους το χιόνι στα ορεινά του Νομού Τρικάλων –  Σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ασταμάτητα χιονίζει από χθες βράδυ στο ορεινό όγκο των Τρικάλων και το χιόνι έχει φτάσει τα 680 εκατοστά.Το οδικό δίκτυο είναι ανοικτό καθώς μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης επιχειρούν και ανοίγουν τους δρόμους.Στα ορεινά της περιοχής μας (Καστανιά-Τρία Ποτάμια, Ελάτη-Περτούλι, Στουρναρέικα-Μεσοχώρα, Μαυρέλι-Φωτεινό, Τριγώνα-Μαλακάσι) το ύψος του χιονιού κυμαίνεται από 10 έως 80 πόντους. Σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Φωτογραφία του Ευάγγελος Γιαννούχος.

 

Φωτογραφία του Ευάγγελος Γιαννούχος.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή