Στο “κόκκινο” η Β΄παθολογική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . «Κόκκινο» έχει χτυπήσει η κατάσταση στην Β΄παθολογική κλινική του νοσοκομείου με τους γιατρούς να βρίσκονται πλέον στα όρια της κατάρρευσης. Τα τελευταία χρόνια «Κόκκινο» έχει χτυπήσει η κατάσταση στην Β΄παθολογική κλινική του νοσοκομείου με τους γιατρούς να βρίσκονται πλέον στα όρια της κατάρρευσης. Τα τελευταία χρόνια Rating: 0

Στο “κόκκινο” η Β΄παθολογική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων

nosokomeio1

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η κατάσταση στην Β΄παθολογική κλινική του νοσοκομείου με τους γιατρούς να βρίσκονται πλέον στα όρια της κατάρρευσης. Τα τελευταία χρόνια αποχώρησαν για διάφορους λόγους 4 από τους 7 γιατρούς και οι τρεις που απέμειναν παλεύουν με “νύχια και με δόντια” να τα βγάλουν πέρα αφού οι γιατροί που αποχώρησαν δεν αντικαταστάθηκαν .
Η κατάσταση βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα αφού καλούνται – μέχρι πότε θα αντέξουν – οι τρεις γιατροί να εξυπηρετήσουν 40-45 ασθενείς στην κλινική , κατά μέσο όρο 80 περίπου περιστατικά στα έκτακτα ιατρεία και άλλες 30-40 περιπτώσεις στα τακτικά ιατρεία. Σύμφωνα με τους γιατρούς δεδομένου ότι “δεν υπάρχουν πνευμονολογική, νευρολογική, γαστρεντερολογική, νεφρολογική, ογκολογική, ψυχιατρική κλινική ή τμήμα όλοι οι ασθενείς με προβλήματα που ανάγονται στις παραπάνω ειδικότητες νοσηλεύονται στις παθολογικές κλινικές”. Είναι ολοφάνερο ότι αν δεν γίνουν προσλήψεις ιατρικού προσωπικού είναι θέμα χρόνου η λειτουργική κατάρρευση όπως έγινε και στην παιδιατρική κλινική.

Αφήστε το σχόλιο σας