Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα Reviewed by Momizat on . Είμαστε στη μέση της ζωής, με βάρκα την ελπίδα. Κωπηλατουμε αγογιστα να φτάσουμε στην Ιθάκη μας.Οι Λεστρυγονες και οι Κύκλωπες πολλοί καθώς και οι Σειρήνες, όμω Είμαστε στη μέση της ζωής, με βάρκα την ελπίδα. Κωπηλατουμε αγογιστα να φτάσουμε στην Ιθάκη μας.Οι Λεστρυγονες και οι Κύκλωπες πολλοί καθώς και οι Σειρήνες, όμω Rating: 0

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

Είμαστε στη μέση της ζωής, με βάρκα την ελπίδα. Κωπηλατουμε αγογιστα να φτάσουμε στην Ιθάκη μας.Οι Λεστρυγονες και οι Κύκλωπες πολλοί καθώς και οι Σειρήνες, όμως δεν χάνουμε το ρυθμό μας, στην κωπηλασία της γαλέρας.
  Οι καιροι δεν στάθηκαν σύμμαχοί μας…Οι άνεμοι δεν ήταν πάντα ουριοι…Έχουμε στόχο όμως να φτάσουμε στο τέρμα. Δεν θα χάσουμε τον εαυτό μας και δεν θα ανασκευασουμε τα πιστεύω ανάλογα με τις δυσκολίες.
  Το ταξίδι της ζωής θα μας ωριμάσει, αλλά δεν θα μας δειλιάσει. Η πυξίδα μας παλιά, αλλά αξιόπιστη. Οι ηθικές αξίες, οι συντεταγμένες της πορείας μας. Όσο μακρύτερο το ταξίδι και πιο επικίνδυνο, τόσο βαρύτιμο το έπαθλο.
  Δύναμη και πείσμα, για την ολοκλήρωση της βόλτας μας, κοιτάζοντας     την  γραμμή τερματισμού, με λαχτάρα πρωταθλητή, του πρωταθλητή της ζωής.

η εικόνα προφίλ του Δημήτρης Μανώλης

Δημήτρης Μανώλης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή