Στο έλεος… της κακοκαιρίας ο Νομός Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Νομός Τρικάλων , καθώς οι σφοδρές καταιγίδες έπληξαν την περιοχή, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές και τεράστια Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Νομός Τρικάλων , καθώς οι σφοδρές καταιγίδες έπληξαν την περιοχή, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές και τεράστια Rating: 0

Στο έλεος… της κακοκαιρίας ο Νομός Τρικάλων

00

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Νομός Τρικάλων , καθώς οι σφοδρές καταιγίδες έπληξαν την περιοχή, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές και τεράστια προβλήματα.
Το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων εντοπίζεται στο Δήμο Τρικκαίων , όπου ο Πηνειός αλλά και χείμαρροι υπερχείλισαν, με τεράστιες εκτάσεις να έχουν πλημμυρίσει.
00
Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση αφού ο όγκος του νερού είναι μεγάλος και έσπασαν πολλά αναχώματα. Στο Βλομάνδρι, το Δενδροχώρι, τα Μεγάλα Καλύβια κ.α. βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού , από το Βαλομάνδρι μέχρι και τις παραποτάμιες περιοχές στον Δήμο Φαρκαδόνας οι ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες είναι πολύ μεγάλες ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν να ενισχύσουν τα αναχώματα.

Πορταϊκός
00

Και στον ορεινό όγκο σημειώθηκαν πολλές καταπτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία του ορεινού οδικού δικτύου και συγκεκριμένα στον δρόμο για τη Μεσοχώρα , το Κατάφυτο , τον Κλεινοβό , Χρυσομηλιά , Αμπελοχώρι και Πολυνέρι ενώ σε άλλα σημεία οι δρομοι άνοιξαν με την παρέμβαση μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας και των Δήμων.

000

Σε επιφυλακή βρέθηκε και ο Δήμος Τρικκαίων καθώς ειδικά στο δυτικό τμήμα της περιφέρειας του ,χρειάστηκε να επέμβει για να προστατευτούν σπίτια απο την μεγάλη νεροποντή .Μηχανήματα μετά απο εντολή του Δημάρχου ,Δημήτρη Παπαστεργίου ,ο οποίος μαλιστα μετέβη στο Ελευθεροχωρι ,προσπάθησαν τις μεσονύκτιες ώρες του Σαββατου να δημιουργήσουν προστατευτικά αναχώματα και να αλλάξουν την ροή του νερού απο τους παραπόταμους του Πηνειού

00

ΛΗΘΑΙΟΣ
00

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή