Στο έλεος της τύχης και των καιρικών συνθηκών οι σεισμόπληκτοι !! Reviewed by Momizat on . Σαν βγεις στον πηγαιμό για τα σεισμόπληκτα χωριά , να εύχεσαι ο δρόμος σου να είναι ασφαλής και εσύ τυχερός και τοίχος να μην πέσει πάνω σου . Δυστυχώς όπως φαί Σαν βγεις στον πηγαιμό για τα σεισμόπληκτα χωριά , να εύχεσαι ο δρόμος σου να είναι ασφαλής και εσύ τυχερός και τοίχος να μην πέσει πάνω σου . Δυστυχώς όπως φαί Rating: 0

Στο έλεος της τύχης και των καιρικών συνθηκών οι σεισμόπληκτοι !!

Στο έλεος της τύχης και των καιρικών συνθηκών οι σεισμόπληκτοι !!

Σαν βγεις στον πηγαιμό για τα σεισμόπληκτα χωριά , να εύχεσαι ο δρόμος σου να είναι ασφαλής και εσύ τυχερός και τοίχος να μην πέσει πάνω σου .

Δυστυχώς όπως φαίνεται το πάθημα στη Σάμο, (μετά το σεισμό έπεσε τοίχος και σκότωσε 2 παιδιά)δεν έγινε μάθημα για αρμόδιους και κυβερνώντες.

Στο Δαμάσι 3μιση μήνες μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, τα πληγωμένα κτίρια είναι πιο επικίνδυνα από ποτέ και αποτελούν κίνδυνο θάνατο για τους περαστικούς.

Τα μπάζα παραμένουν μέσα στους δρόμους και ο κόσμος ζει με τον τρόμο των μετασεισμών.

Μάλιστα η αποζημίωση μέχρι 6.000 ευρώ ακόμα να φανεί στον ορίζοντα και τα έξοδα για να ξεκινήσει ο κόσμος τους φακέλους – αιτήσεις, πολλά .

Αστέριος Στέλιος

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος και δέντρο
Μπορεί να είναι εικόνα τοίχος από τούβλα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και δέντρο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή