Στο «αμήν» οι επαγγελματίες Καλαμπάκας, συγκεντρώνουν υπογραφές Reviewed by Momizat on . Με συγκέντρωση υπογραφών για την άσκηση πίεσης, αντιδρά ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας στα όσα συμβαίνουν με τους ελεύθερους επαγγελματίες. Τα πολλά προβλήματα Με συγκέντρωση υπογραφών για την άσκηση πίεσης, αντιδρά ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας στα όσα συμβαίνουν με τους ελεύθερους επαγγελματίες. Τα πολλά προβλήματα Rating: 0

Στο «αμήν» οι επαγγελματίες Καλαμπάκας, συγκεντρώνουν υπογραφές

Στο «αμήν» οι επαγγελματίες Καλαμπάκας, συγκεντρώνουν υπογραφές

Με συγκέντρωση υπογραφών για την άσκηση πίεσης, αντιδρά ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας στα όσα συμβαίνουν με τους ελεύθερους επαγγελματίες. Τα πολλά προβλήματα έχουν ανησυχήσει όλους τους επαγγελματίες και οι καλαμπακιώτες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διαμαρτυρία. Αρχικώς, θα συγκεντρωθούν υπογραφές και θα ακολουθήσει κάθε πιθανή κινητοποίηση, ακόμη και η νομική διεκδίκηση. Δεν είναι γνωστό, εάν αποφασιστούν κλεισίματα καταστημάτων ή ενέργειες προς την Εφορία.

Η επιστολή – περιέχει πληροφορίες για τις υπογραφές – είναι η ακόλουθη:

 

Αγαπητοί συνάδελφοι ελεύθεροι επαγγελματίες,

Είμαστε αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη πραγματικότητα. Αφενός οι ασφαλισμένοι αδυνατούν να καταβάλουν τις εισφορές τους (παρενέργειες της κρίσης) αφετέρου ο ΟΑΕΕ χάνει την απαιτουμένη ρευστότητα για την κάλυψη των υποχρεώσεων…
Για όλα τα παραπάνω ζητάμε:
1. Πάγωμα, κεφαλαιοποίηση και μετατροπή οφειλών σε ασφαλιστικό χρόνο.
2. Προστασία των εντός κρίσης οφειλετών
3. Διαρκής ιατροφαρμακευτική κάλυψη ασφαλισμένων
4. Διερεύνηση της ασφαλιστικής βάσης του ΟΑΕΕ
5. Δυνατότητα ελεύθερης επιλογής χαμηλότερης ασφαλιστικής κατηγορίας.

Για όλα τα παραπάνω, καλούμε όλους του συναδέλφους ελεύθερους επαγγελματίες (εμπόρους – ηλεκτρολόγους – υδραυλικούς- αυτοκινητιστές – ταξί κτλ.) του ΟΑΕΕ να έρθουν σε επαφή και να υπογράψουν (ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ) με σκοπό την άσκηση πίεσης προς κάθε εμπλεκόμενο κι αν χρειαστεί να κινηθούμε ακόμη και νομικά για τα δικαιώματά μας.

Οι υπογραφές θα συλλέγουν μέχρι τις 30/4/2014 ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Θεολόγης Μαντάρας, ο Αντιπρόεδρος κ. Μπάμπης Πετρόπουλος και η Γραμματέας κ. Φρόσω Νάτση, σε ώρες καταστημάτων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή