Στο απροχώρητο οι φιλόζωοι των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Καταγγέλλουν τον Δ. Τρικκαίων για αδιαφορία, την ώρα που κάποιοι για μια ακόμη φορά κλέβουν νερό από αντλία για το καταφύγιο αδέσποτων   Με σπιστολή τους, Καταγγέλλουν τον Δ. Τρικκαίων για αδιαφορία, την ώρα που κάποιοι για μια ακόμη φορά κλέβουν νερό από αντλία για το καταφύγιο αδέσποτων   Με σπιστολή τους, Rating: 0

Στο απροχώρητο οι φιλόζωοι των Τρικάλων

Στο απροχώρητο οι φιλόζωοι των Τρικάλων

Καταγγέλλουν τον Δ. Τρικκαίων για αδιαφορία, την ώρα που κάποιοι για μια ακόμη φορά κλέβουν νερό από αντλία για το καταφύγιο αδέσποτων

 

Με σπιστολή τους, συγκεκριμένα, αναφέρουν:

Είναι η τρίτη φορά, που το καταφύγιο Τρικάλων μένει χωρίς νερό λόγω της παράνομης και άσκοπης χρήσης από τρίτους της αντλίας νερού που υδροδοτεί το καταφύγιο αδέσποτων σκύλων στη Ράξα και ανήκει στον Δήμο.
Όμως τώρα η οργή περισσεύει και μας αναγκάζει να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός. Οι εκπρόσωποι του Δήμου Τρικκαίων, με ελάχιστες εξαιρέσεις, στην υποχρέωση που ο ίδιος ο Δήμος έχει δημιουργήσει και ονομάζεται καταφύγιο Τρικάλων είναι απόντες.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρικάλων σιτίζει, περιθάλπει και στειρώνει τα τελευταία 7 χρόνια τα αδέσποτα των Τρικάλων με δωρεές που συγκεντρώνει ευρώ-ευρώ από χιλιάδες φίλους στο εξωτερικό και από λίγους καλούς φίλους από τον τόπο μας.
Η βελτίωση των εγκαταστάσεων ώστε να μπορεί το καταφύγιο να φιλοξενεί τόσο μεγάλο αριθμό αδέσποτων που σε αντίθετη περίπτωση θα βρίσκονταν στους δρόμους των Τρικάλων, γίνεται και πάλι με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με δωρεές.
Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων είναι εκείνα που με την εθελοντική εργασία τους, σε καθημερινή βάση φροντίζουν για τη σίτιση και την καθαριότητα των ζώων του καταφυγίου και που τώρα θα είναι αναγκασμένα να επωμιστούν και το βάρος της μεταφοράς νερού από πηγή έξω από το καταφύγιο, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.
Η προσφορά του Δήμου Τρικκαίων είναι μηδαμινή αναλογικά με αυτή που θα έπρεπε να είναι και σχεδόν ανύπαρκτη σε σχέση με τις απαιτήσεις που οι εκπρόσωποι του Δήμου έχουν από τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του Συλλόγου.
Για το καταφύγιο αδέσποτων ο Δήμος Τρικκαίων ας φροντίζει τουλάχιστον για την συντήρηση των εγκαταστάσεων και για την αδιάλειπτη παροχή νερού και ηλεκτρικού μιας και δηλώνει αδυναμία να παρέχει οτιδήποτε άλλο.

Από το ΔΣ του Συλλόγου

argos

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή