Στο «ΑΧΕΛΩΟΣ TV» ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . «Κάθε δύο στρέμματα με δενδρώδεις καλλιέργειες  προσθέτουν  μία θέση εργασίας» Στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΧΕΛΩΟΣ TV» της Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο μίλησε «Κάθε δύο στρέμματα με δενδρώδεις καλλιέργειες  προσθέτουν  μία θέση εργασίας» Στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΧΕΛΩΟΣ TV» της Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο μίλησε Rating: 0

Στο «ΑΧΕΛΩΟΣ TV» ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας

Στο «ΑΧΕΛΩΟΣ TV» ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας

«Κάθε δύο στρέμματα με δενδρώδεις καλλιέργειες  προσθέτουν  μία θέση εργασίας»

Στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΧΕΛΩΟΣ TV» της Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας στο πλαίσιο της περιοδείας του, ως επικεφαλής κλιμακίου, στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Λιούτας αναφέρθηκε στα αγροτικά ζητήματα τονίζοντας τη σημασία που έχει τόσο για την ανάπτυξη της οικονομίας αλλά κυρίως, στη μείωση της ανεργίας.  Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι  κάθε δύο στρέμματα με δενδρώδεις καλλιέργειες προσθέτουν  μία θέση εργασίας, συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στην αντιμετώπισης της ανεργίας. Βέβαια, ο ίδιος πρόσθεσε, ότι για να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες στον πρωτογενή τομέα θα πρέπει να στηριχθούν αποφασιστικά οι παραγωγοί τόσο στο επίπεδο της έρευνας και τεχνογνωσίας, όσο και με διάφορες συνεργιστικές δράσεις προκειμένου να μειωθεί το κόστος παραγωγής.

Αφήστε το σχόλιο σας