Στο Βόλο για τις εκδηλώσεις «Μνήμης και Αγώνα» για την Κύπρο ο Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Στις εκδηλώσεις «Μνήμης και Αγώνα», «για την συμπλήρωση 40 χρόνων από την βάρβαρη τουρκική εισβολή και της συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή της Κύπρου που διοργάνωσ Στις εκδηλώσεις «Μνήμης και Αγώνα», «για την συμπλήρωση 40 χρόνων από την βάρβαρη τουρκική εισβολή και της συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή της Κύπρου που διοργάνωσ Rating: 0

Στο Βόλο για τις εκδηλώσεις «Μνήμης και Αγώνα» για την Κύπρο ο Θανάσης Λιούτας

Στο Βόλο για τις εκδηλώσεις «Μνήμης και Αγώνα» για την Κύπρο ο Θανάσης Λιούτας

Στις εκδηλώσεις «Μνήμης και Αγώνα», «για την συμπλήρωση 40 χρόνων από την βάρβαρη τουρκική εισβολή και της συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή της Κύπρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κυπρίων Μαγνησίας συμμετείχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, ο κ. Λιούτας συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου κ. Γιαννάκη Ομήρου, την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζέτα Μακρή, τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτεινιώτη, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη κ.α.

lioutas_volos1 lioutas_volos2 lioutas_volos

Αφήστε το σχόλιο σας