Στο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας το Glossomobil Reviewed by Momizat on . Το Glossomobile, το πρόγραμμα που συνδράμει στην εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας και πολιτισμού μέσα από παιχνίδι και διάφορες δράσεις, θα βρίσκεται την ερχόμεν Το Glossomobile, το πρόγραμμα που συνδράμει στην εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας και πολιτισμού μέσα από παιχνίδι και διάφορες δράσεις, θα βρίσκεται την ερχόμεν Rating: 0

Στο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας το Glossomobil

Στο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας το Glossomobil

glossΤο Glossomobile, το πρόγραμμα που συνδράμει στην εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας και πολιτισμού μέσα από παιχνίδι και διάφορες δράσεις, θα βρίσκεται την ερχόμενη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στη Φαρκαδόνα. Προσκεκλημένο της καθηγήτριας γερμανικών του σχολείου κας Ελ. Ζήφκου, θα παρουσιάσει όλα όσα έχει σχεδιάσει το πρόγραμμα για την εκμάθηση, εμβάθυνση και οικειοποίηση της γερμανικής γλώσσας και του γερμανικού πολιτισμού. Και, μπορεί να θεωρούμε πως, οτιδήποτε γερμανικό είναι και «κακό», αλλά πολιτιστικώς, οι Γερμανοί έχουν να επιδείξουν πολλά. Πάρα πολλά, και μάλιστα σύγχρονα.

Τα παιχνίδια και οι διαδράσεις, βοηθούν τους μαθητές και όλους, όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν τα της γερμανικής, με έναν πιο πρωτότυπο και οικείο τρόπο. Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί από τη δεύτερη μέχρι την έβδομη ώρα σε όλες τις τάξεις του σχολείου, οι μαθητές των οποίων μαθαίνουν γερμανικά. Θυμίζουμε ότι το  Glossomobile είχε επισκεφθεί ξανά την περιοχή, αλλά μόνο στα Δημοτικά Σχολεία, πριν οκτώ περίπου μήνες.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή