Στο Δήμο Πύλης ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Εθιμοτυπική επίσκεψη  πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κ. Γεώργιος Σπηλιόπουλος, όπου συνάντησε στο γραφείο του Εθιμοτυπική επίσκεψη  πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κ. Γεώργιος Σπηλιόπουλος, όπου συνάντησε στο γραφείο του Rating: 0

Στο Δήμο Πύλης ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων

Στο Δήμο Πύλης ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων

Εθιμοτυπική επίσκεψη  πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κ. Γεώργιος Σπηλιόπουλος, όπου συνάντησε στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πύλης τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Μαράβα ανταλλάσσοντας ευχές για την νέα Χρονιά.
Μαζί  με τον κ. Σπηλιόπουλο ήταν και ο Διοικητής του Α.Τ. Πύλης κ. Χρίστος Παπαδογιάννης.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε  καλή επιτυχία στον κ. Σπηλιόπουλο στα νέα του καθήκοντα που αναλαμβάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων μετά την αποχώρηση του κ. Γραβάνη.
Επίσης συζήτησαν θέματα ασφάλειας που αφορούσαν τον Καλλικρατικό Δήμο Πύλης και την συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Πύλης με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης.
Ο Δήμαρχος κ. Μαράβας  στο τέλος πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στον κ. Σπηλιόπουλο (μια Τιμητική Πλακέτα  ,το βιβλίο «ΠΥΛΗ» του κ. Βασιλείου Πανάγου.
Το βιβλίο «ΠΥΛΗ» του κ. Βασιλείου Πανάγου έδωσε ο Δήμαρχος και στον Διοικητή του ΑΤ. Πύλης κ. Παπαδογιάννη.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή