"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

39.9 C
Trikala

Στο Δημαρχείο Πύλης ο Κωστής Χατζηδάκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών το Σάββατο 25/5 στις 13.30 επισκέφθηκε το Δημαρχείο Πύλης ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης, όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας.

Το Υπουργό συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ-ΝΔ Τρικάλων κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, οι Βουλευτές του Ν. Τρικάλων κ. Αθανάσιος Λιούτας και η κ. Κατερίνα Παπακώστα, καθώς ο πρώην Υπουργός κ. Θεόδωρος Σκρέκας , ο Αναπληρωτής Δ/της  της 5ης ΥΠΕ. Θες/λίας  –Στ. Ελλάδος κ. Ηλίας Τσιαούσης, και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων κ. Μιχ. Λάππας.

Τον Υπουργό  κ. Χατζηδάκη παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Τρικάλων κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, ενώ σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Χατζηδάκη λέγοντας ‘ότι είναι μεγάλη τιμή για εμάς σήμερα που ένας αξιοσέβαστος Υπουργός επισκέπτεται τον Δήμος μας. Καλωσορίζω  επίσης και τους βουλευτές του Νομού που βρίσκοντας εδώ, ο Δήμος Πύλης είναι ένας δύσκολος Δήμος με ορεινό και πεδινό όγκο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε (ΚΟΡΩΝΟΙO-DANIEL) καταφέραμε και εντάξαμε πάρα πολλά έργα με την βοήθεια των βουλευτών μας, είμαστε τυχεροί που έχουμε Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημοφιλή  στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με πολλές ικανότητες. Εκείνο που θέλω να τονίσω δυο σημαντικά έργα που πρέπει να προχωρήσουν σύντομα είναι τα δύο Φράγματα Μεσοχώρας (ΥΗΕ.) και ΠΥΛΗΣ για την ανάπτυξη της περιοχής και σε αυτήν τη κατεύθυνση ζητάμε την βοήθεια σας κ. Υπουργέ που  είναι θέμα πολιτικής βούλησης από την Κυβέρνηση.

Στην ομιλία του ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή που του έκανε, δίνοντας συγχαρητήρια στην Δημοτική Αρχή για τις σημαντικές επιτυχίες στην εκπόνηση μελετών και την ένταξη τόσων έργων, από εμένα προσωπικά και την Κυβέρνηση θα πράξουμε τα δέοντα δίνοντας προτεραιότητα τα δύο  μεγάλα έργα που ανέφερε ο Δήμαρχος Φράγματα Πύλης και Μεσοχώρας.

Το Φράγμα της Μεσοχώρας αιωρείται εδώ και πολλά χρόνια και με την συνεργασία της ΔΕΗ που έχει μία πολύ καλή Διοίκηση θα πιέσουμε να αρχίσει να λειτουργεί το (ΥΗΕ-ΔΕΗ). Αυτή η περιοχή του Δήμου Πύλης σίγουρα μια ευλογημένη και σύντομα πρέπει να προχωρήσει η ανάπτυξη τόσο στον γεωργικό τομέα όσο και στον κτηνοτροφικό.

Η Θεσσαλία έχει υποστεί μια άνευ προηγουμένου καταστροφή κάνουμε ότι μπορούμε για να την αντιμετωπίσουμε, αυτό αφορά και την Π.Ε. Τρικάλων δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε μόνο με αυτό το θέμα, αλλά θα ασχολούμαστε για τι έχουμε 3δις στην διάθεσή μας, αλλά η Θεσσαλία δεν είναι μόνο παρελθόν αλλά είναι και μέλλον άρα δεν χρειάζεται μοιρολατρία ,χρειάζεται αισιοδοξία αποφασιστικότητα και Σχέδιο και με την καλή συνεργασία μαζί σας θα τα προχωρήσουμε.  Τελικά αποφασιστικά και δυναμικά θα πάμε μπροστά κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.

Στην συνέχεια η κ. Ντίνα  Μπέκου Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμματισμού του Δήμου Πύλης ανέπτυξε σε μορφή σλάιντς την χαρτογράφηση του Δήμου Πύλης παρουσιάζοντας το φυσικό περιβάλλον και τα αξιοθέατα, καθώς και Ιστορικά Μνημεία  άξιας Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς, με αξιοσημείωτη τουριστική δραστηριότητα στον ορεινό όγκο, με Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια  αναγνωρισιμότητα.

Τονίζοντας  τα ιστορικά Μνημεία της Πόρτας Παναγιάς το φαράγγι της Πύλης με το Τοξωτό Γεφύρι, τελειώνοντας η κ, Μπέκου ανέφερε τα δύο υπό εξέλιξη έργα της επέκτασης και αναβάθμισης του Δημαρχείου Πύλης  και την υπό κατασκευή της κατασκευής της πλατείας του Δημαρχείου Πύλης.

Ακολούθως ο Υπουργός κ. Χατζηδάκης με την συνοδεία του Δημάρχου κ. Μαράβα και των βουλευτών επισκέφθηκαν το υπό κατασκευή έργο δημοτικό Γήπεδο στο Παλαιομονάστηρο  Ολυμπιακών προδιαγραφών, καθώς και την Κτηνοτροφική Μονάδα Γαλακτοπαραγωγής στο Παλαιομονάστηρο των ΑΦΩΝ ΚΑΛΕΤΣΗ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης