"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Στο δημαρχείο τα μέλη της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ευπρόσδεκτα στα Τρίκαλα, τα μέλη της Ελληνικής Διοίκησης της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών (IPA) που για ένα τριήμερο επισκέπτονται τον Δήμο Τρικκαίων και ολόκληρο τον νομό.
Με πρωτοβουλία και πάλι της τοπικής διοίκησης Τρικάλων της ΔΕΑ, τα μέλη επισκέπτονται τον Δήμο με αφορμή τον Μύλο των Ξωτικών. Και το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου 2016 επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Τρικκαίων. Απόντος του Δημάρχου κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, η αντιδήμαρχος κ. Ντίνα Δήμα εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την εκ νέου προτίμηση της ΔΕΑ στον Δήμο. Ευχήθηκε, δε, καλή επιτυχία στις εργασίας της 12ης Φιλικής Συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Τρικκαίων για τα μέλη της ΔΕΑ, με θέμα τον Αριστοτέλη.
Η κ. Δήμα, επίσης, αναφέρθηκε στο πολυσχιδές έργο της ΕΔΕΑ, κάτι που επεσήμανε και ο πρόεδρος του ελληνικού τμήματος κ. Ι. Καραπατάκης, ο οποίος, εν τάχει αναφέρθηκε σε θέματα κοινωνικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσει και υλοποιεί η Ένωση, προωθώντας το διαφορετικό πρόσωπο των αστυνομικών.
Ευχαρίστησε, δε, τον Δήμο και τους τρικαλινούς για τη φιλοξενία, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την πόλη.
Στην εθιμοτυπική αυτή συνάντηση παρέστησαν, εκτός του πρόεδρου κ. Καραπατάκη και του προέδρου του τμήματος Τρικάλων κ. Κ. Θεοχάρη, τα μέλη των ΔΣ του ελληνικού και του τοπικού τμήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης