"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Στο δημαρχείο Τρικάλων η σύσκεψη της ΠΕΔ Θεσσαλίας για τον Ε65

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων κ, Γ. Δέδε θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη που διοργανώνουν από κοινού η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ Θεσσαλίας) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας με θέμα «Ο Διευρωπαϊκός Οδικός Άξονας Ε65»
Η σπουδαιότητα του ευρωπαϊκού άξονα Ε65 αναδείχθηκε περίτρανα και στην ημερίδα που πραγματοποίησε η ΠΕΔ Θεσσαλίας στις 11 Ιουνίου, στα Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών.

Ιδιαίτερη σημασία για τους Θεσσαλούς έχει η κατασκευή του τμήματος Καλαμπάκας – Εγνατίας ως αναπόσπαστο τμήμα του συνολικού Διευρωπαϊκού άξονα που θα συνδέσει τη χώρα μας μας με την κεντρική Ευρώπη.
Σε αυτή τη σημαντική συνάντηση εργασίας προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά πολλοί σημαντικοί συντελεστές του έργου όπως ο Γ.Γ. Υποδομών του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων, Βουλευτές,οι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, οι πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ) των αντίστοιχων περιφερειών καθώς και οι Δήμαρχοι πρωτευουσών νομών των συγκεκριμένων περιοχών.
Η ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, στις 11 το πρωί, στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Τρικκαίων ( Ασκληπιού 18, Τρίκαλα )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης