Η συζήτηση με τις ευρωεκλογές μπορεί να θεωρείται μείζονος σημασίας στα αυτιά εκείνων που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα αλλά είναι τουλάχιστον φαιδρή στα αυτιά και μάτια του κόσμου.
Ενός κόσμου που στην πλειονότητά του ενδιαφέρεται για την επιβίωση του.
Τα τοπικά ΜΜΕ γράφουν ότι ο Γιώργος Οικονόμου καλοβλέπει τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Πασοκ.
Ρόλο ασφαλώς παίζει και η εμπειρία του από την Ευρώπη, από τις επισκέψεις του στο Roland-Garros, στο Γουίμπλεντον για τον Τσιτσιπά, στην Όπερα της Βιέννης, Ίμπιζα κλπ.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Ηλιάδης αφού “μπούχτισε” με τα τοπικά , ήταν υποψήφιος βουλευτής τρεις φορές, υποψήφιος δήμαρχος ενώ αν γινόταν σε άλλη ημερομηνία οι περιφερειακές εκλογές θα μπορούσε θα ήταν και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης.
Αχ τι καλά
Ο Οικονόμου στην θέση του Ανδρουλάκη (κουμπάρος γαρ) και ο Ηλιάδης στην θέση της Καϊλή.
Όταν ο λαός ψηφίζει το Ζαγοράκη στην Ευρωβουλή, καταλήγουμε στη λίστα πάλι. Έπρεπε να έχουμε περιφερειακούς εκπροσώπους στην Ευρωβουλή.
Έλεος Τρικαλινέ! Μόνος του έθεσε υποψηφιότητα ο Ζαγοράκης;
Θα παρουν και οι δυο απο τα τρια,το μακρυτερο.
Για βουλευτές θα ξαναβάλουν και θα είναι μια από τα ίδια..ο Οικονόμου θα είναι για 3η φορά βουλευτής μιας (1) ημέρας και ο Ηλιάδης θα κουβαλήσει νερό για 4η φορά για το ΠΑΣΟΚ..
Ο Οικονόμου να πάρει στις Βρυξέλλες,τον Σπανό για μεταφραστή..