"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Στο δρόμο για τις κάλπες οι Τρικαλινοί δικηγόροι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε … προεκλογικούς ρυθμούς ενόψει των αρχαιρεσιών που θα γίνουν το Νοέμβριο  για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, μπήκαν  οι Τρικαλινοί δικηγόροι . 

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Γουγουλάκης δικηγόρος

Ήδη οι συζητήσεις για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι έχουν ξεκινήσει για τα καλά ενώ πρέπει να σημειωθεί πως δεν θα είναι υποψήφιος ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Κοντογιάννης εξαιτίας του Νόμου που δεν επιτρέπει άλλη θητεία. 
Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Τρικάλων είναι αλήθεια πως πρόσφερε σημαντικό έργο όλα αυτά τα χρόνια  , τίμησε την ψήφο των συναδέλφων του , αφού ήταν παρών σε όλα τα θέματα που απασχόλησαν το δικηγορικό σώμα με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις.  

Όλα δείχνουν ότι  τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων θα διεκδικήσει ο γνωστός δικηγόρος  κ. Νίκος Γουγουλάκης ο οποίος ήδη συζητά με συναδέλφους του για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Η κ. Χρύσα Ντιντή , που δέχεται πιέσεις να κατέλθει  ως υποψήφια , δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της , πλην όμως θεωρείται από τους συναδέλφους της ως μία πολύ καλή υποψηφιότητα . 

Σε κάθε περίπτωση το επόμενο διάστημα η «μάχη» για τη προεδρία αλλά και μία θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων  που θα προκύψει τον Νοέμβρη θα ενταθεί, παρουσιάζοντας μεγάλο ενδιαφέρον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης