Στο εδώλιο σήμερα τρικαλινοί αγρότες και ο Απ. Θωμόπουλος Reviewed by Momizat on . Στο εδώλιο του Πλημμελειοδικείου Λάρισας επρόκειτο να καθήσουν σήμερα 23 αγρότες από την Καρδίτσα, τη Λάρισα και τα Τρίκαλα, ανάμεσά τους και οι πρόεδροι των Ομ Στο εδώλιο του Πλημμελειοδικείου Λάρισας επρόκειτο να καθήσουν σήμερα 23 αγρότες από την Καρδίτσα, τη Λάρισα και τα Τρίκαλα, ανάμεσά τους και οι πρόεδροι των Ομ Rating: 0

Στο εδώλιο σήμερα τρικαλινοί αγρότες και ο Απ. Θωμόπουλος

Στο εδώλιο σήμερα τρικαλινοί αγρότες και ο Απ. Θωμόπουλος

Στο εδώλιο του Πλημμελειοδικείου Λάρισας επρόκειτο να καθήσουν σήμερα 23 αγρότες από την Καρδίτσα, τη Λάρισα και τα Τρίκαλα, ανάμεσά τους και οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων των τριών νομών Β. Μπούτας, Ρ. Μαρούδας και Απ. Θωμόπουλος. Ολοι κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στην αγροτική κινητοποίηση του 2010. Ως μάρτυρες κατηγορίας, εκτός από έναν αστυνομικό, θα καταθέσουν ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας – Κεντρικής Ελλάδας και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της κινητοποίησης του 2010, τα τρακτέρ των αγροτών ήταν παραταγμένα από τις 18 έως τις 28 Γενάρη κατά μήκος της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Κόμβου της Νίκαιας, χωρίς να αποκλείουν το οδόστρωμα. Ωστόσο, ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων και μεγαλοξενοδόχοι της περιοχής, εξαπέλυαν συνεχείς συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον των αγωνιζομένων αγροτών και ζητούσαν την επέμβαση των κατασταλτικών μηχανισμών για να σταματήσει ο αγώνας, επειδή – όπως ισχυρίζονταν – έπληττε τα συμφέροντα της βιομηχανίας και του τουρισμού.

Πηγή rizospastis.gr

Αφήστε το σχόλιο σας